Europa > Frankrijk > Rhône-Alpes

Le Moulinage Chez Soie

Le Moulinage Chez Soie - Logeren bij Belgen in Frankrijk
B&B | Frankrijk | Rhône-Alpes

Le Moulinage Chez Soie is een kleinschalig vakantieverblijf, gelegen aan de oever van de rivier Auzène, midden in een prachtig natuurpark in de Ardèche (Frankrijk). Rustig, stil en vredig.

Het domein is een waarlijk paradijs ver van de bewoonde wereld, omgeven door bossen en riviertjes en toch heel makkelijk bereikbaar. De vallei bevindt zich immers op 1 uur rijden van de ‘route du soleil’, op 1 uur rijden van het TGV station in Valence en op 15 minuten rijden van het dorp Saint Sauveur de Montagut waar je alle nutsvoorzieningen en sportactiviteiten zoals kajak, aquarock, rotsklimmen etc. vindt.

De Moulinage is aangenaam het hele jaar door. In de zomer kun je in de rivier of in het zwembad zwemmen, ontspannen, lezen en van de natuur genieten of tot laat in de avond genieten van de table d’hôtes of een drankje in één van de prachtige tuinen. In de herfst en het voorjaar laten de bossen hun kleurenpracht zien en is de temperatuur ideaal om prachtige wandelingen te maken en te fietsen.

De uitbaters vormen een gezin met papa, mama, twee kindjes, een oma, een hond , drie katten, vijf schapen, twee geiten en veertien kippen. Twee jaar geleden zijn ze uit centrum Antwerpen vertrokken richting natuur. Hun zoektocht bracht hen verder dan gedacht. Het begon in de Limburg maar eindigde in voor de één “middle of nowhere” maar voor hen hartje Ardèche. Pas daar vonden ze wat ze zochten. Ze kwamen thuis in een oude zijdespinnerij, een fabriek, een oude watermolen in het midden van een toen nog onherbergzame vallei. Dit was oorspronkelijk nooit de bedoeling geweest maar hun hart bracht hen waar ze moesten zijn.

Jeroen, Anne en de hele familie verwelkomen jullie met plezier in hun paradijs. Meer info op de website van Le Moulinage Chez Soie.

RECENSIES

Videorecensies over deze accommodatie zijn nog niet beschikbaar. Eventuele klassieke recensies vind je hieronder.

Schrijf je recensie
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Schrijf je eigen recensie

Gemiddelde beoordeling:  
 0 recensies

PRAKTISCHE INFO OVER LE MOULINAGE CHEZ SOIE

Jeroen Smolderen & Anne De Bruyne
Le Sablas, 07190 Saint Etienne De Serre, Frankrijk
0033 (0)6 77 00 17 65 | 0033 (0)9 27 63 47 95
http://www.chez-soie.fr
11 kamers
Max. 35 personen

Extra Faciliteiten :
         

Je wordt hier hartelijk verwelkomd door :

Jeroen & Anne Smolderen-De Bruyne


 
 
 
 
 
 LIGGING VAN LE MOULINAGE CHEZ SOIE


CONTACTEER LE MOULINAGE CHEZ SOIE

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw berichtBOEK JE VERBLIJF IN LE MOULINAGE CHEZ SOIE

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Aankomstdatum

Vertrekdatum

Aantal personen

Opmerkingen