Promoties

Promoties Sotto La Quercia

Sotto La Quercia

Sotto La Quercia (Italië, Le Marche) maakte zopas de herfst- en eindejaarspromoties bekend. Zo kun je o.a. deelnemen aan een olijvenpluk, of intekenen voor een Halloween-, kerst- of nieuwjaarsarrangement. In de herfstvakantie en met de Italiaanse feestdag gelden er speciale kortingen. Je vindt alle promoties in deze PDF.

Sotto La Quercia beschikt over drie gloednieuwe selfcatering appartementen: Il Sorriso, Il Sogno & Il Sole. Elk appartement is met smaak ingericht en beschikt over een terras, waar je kan genieten van het prachtige uitzicht op de olijf- en wijngaarden. Alle appartementen beschikken over airco en gratis wifi!

Het domein van 4.000 m² is landelijk en rustig gelegen in Ostra. Het heeft de ideale ligging om optimaal van de stilte te kunnen genieten, zonder geïsoleerd te zitten van de buitenwereld. Als je het domein binnenrijdt, zal je frontaal op een eeuwenoude zomereik kijken. Deze eik van meer dan 400 jaar oud is één van de pronkstukken van het domein. Hij laat niet enkel een monumentale indruk na, maar zorgt tevens voor de nodige schaduw.

Sotto La Quercia heeft een gemeenschappelijk zwembad, wat een absolute must is om je in de zomermaanden te kunnen verfrissen.

Tevens is er een olijfgaard met 39 olijfbomen, waarvan Nadine en Peter jaarlijks hun eigen olijfolie persen. Vanop je privéterras kan je genieten van het prachtige uitzicht op de olijf- en wijngaarden. Er zijn ook nog verschillende plekjes in de tuin waar je van het uitzicht en het zonnetje kan genieten!

Meer info op de website van Sotto La Quercia.

TIP !
Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!