Europa > Frankrijk > Provence-Alpes-Côte d' Azur

Villa Liberty

B&B | Frankrijk | Provence

Wil je tijdens je vakantie logeren bij Belgen in de Provence, dan is Villa Liberty zeker een goede keuze. Je belandt er tussen twee werelden … Vlaanderen en de Provence. Villa Liberty is dan ook ontegensprekelijk een thuishaven voor Nederlandstaligen in de Provence. Je bent er te gast bij Joël en Anne-Marie en geniet aldus van Belgische gastvrijheid met een gouden randje.

Je vindt er ruime gastenkamers en een cosy atmosfeer, 2 ha tuin en een prachtig zwembad (8 x 20 m) zonder chloorbehandeling. De ruime tuin met palmbomen, Provençaalse cipressen en ’lauriers rose’ schenkt ruimte aan iedereen. Het gezang van de krekels zorgt voor het nodige zuiders sfeerbeeld.

De kamers hebben een ‘eenvoudige luxe’ en schenken alle comfort voor een prettig vakantiegevoel.

Villa Liberty is centraal gelegen in de Provence, vlakbij Avignon, Isle sur la Sorgue, Mont Ventoux, Gordes, Chateauneuf du Pape… Het absolute pluspunt van Villa Liberty is daarom haar natuurlijke en centrale ligging in het hartje van de Provence. De mooiste bezienswaardigheden van de Provence liggen allen binnen een straal van 35 km. Je kunt zowel noord, zuid, oost als west zonder te grote afstanden te moeten afleggen! De Provence heeft een bijzonder rijk aanbod aan natuur, cultuur en geschiedenis.

Dagelijks kun je hier aanschuiven aan de table d’hôtes. De wijn is afkomstig van de familiekelder in Châteauneuf-du-Pape.

Villa Liberty biedt aan haar klanten bovendien de mogelijkheid voor een unieke wellness beleving. Inspiratie voor de ‘spirit’ terwijl je lichaam revitaliseert door de helende handen van de therapeute, getraind in een fusie van ‘ healing praktijken’ en pure wellness technieken. Een toets voor je zinnen en een herstel van je vitale energie. Sylvie is een ‘ Naturo- esthéticienne ‘ en biedt een volledig gamma van verfijnde lichaams- en gezichtsverzorging. Monique & Anne-Marie bieden samen ayurvedische verzorgingen en massages aan.  Voor een afspraak tijdens je verblijf is het best vooraf te reserveren of bij het begin van je verblijf.

Villa Liberty is exclusief voorbehouden voor Nederlandstalige gasten. Je kunt er verblijven voor minimaal 3 nachten. De jeugd is er toegelaten vanaf 12 jaar.

RECENSIES

Videorecensies over deze accommodatie zijn nog niet beschikbaar. Eventuele klassieke recensies vind je hieronder.

Schrijf je recensie
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Schrijf je eigen recensie

Gemiddelde beoordeling:  
 0 recensies

PRAKTISCHE INFO OVER VILLA LIBERTY

Vanhoorne Joël en Anne-Marie
744 Chemin du Rialet, 84320 Entraigues sur la Sorgue, Frankrijk
+33 490 2224 83 | +33 670991268
http://www.villa-liberty.com
5 kamers
Max. 18 personen

Extra Faciliteiten :
      

Je wordt hier hartelijk verwelkomd door :

Joël & Anne-Marie Vanhoorne


 
 
 
 
 
 BIJ LANDGENOTEN AWARDS VOOR VILLA LIBERTY

 Topper 12/2016

 Topper 04/2017

 Topper 05/2017

 Topper 09/2017LIGGING VAN VILLA LIBERTY


CONTACTEER VILLA LIBERTY

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw berichtBOEK JE VERBLIJF IN VILLA LIBERTY

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Aankomstdatum

Vertrekdatum

Aantal personen

Opmerkingen