INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2022 is er – 84 pagina’s vakantietips bij land- en taalgenoten – Vraag je Exemplaar aan
   NIEUW: MET LANDGENOTEN – Nederlandstalig Begeleide Kleinschalige Rondreizen, Overal ter Wereld – Bezoek de Website

   Achter de Schermen

   Achter de Schermen: Alfred en Coby Hoogenberg

   Alfred en Coby Hoogenberg zijn sinds het jaar 2000 de beheerders van het familiaal Bosc Nègre Vakantiepark in de Lot-et-Garonne, grenzend aan de Dordogne. Het park met 23 huisjes en doorgaans 100 gasten laat je genieten van een vakantie midden in de bossen van de Périgord.

   Vaak wordt hen de vraag gesteld hoe ze verzeild zijn geraakt in het verre Zuid-West-Frankrijk. We laten hen daarom even zélf aan het woord, om voor eens en altijd dat mysterie te onthullen.

   “Na al die jaren is het enige antwoord dat we hebben: het avontuur. Het duurde enkele jaren voordat de plannen zich verwezenlijkten, tussen de zoektocht naar de juiste plaats en de verkoop van ons eigen bedrijf, maar een avontuur werd het.

   Met drie jonge kinderen je veilige haven verlaten en verruilen voor alles wat vreemd is, het is geen kleine stap. In Nederland lieten we een door ons opgezette groepsaccommodatie in Friesland achter om daarna in Frankrijk verder te gaan in het toerisme. We kozen voor een accommodatie die drie maal groter was dan onze stek in Friesland, met mogelijkheden tot meer. Dat bood perspectief.

   Op 1 april 2000 was het zover. Er was voor iedereen werk aan de winkel. De integratie verliep daardoor gemakkelijk en jong en gedreven was niets ons teveel. Franse les, huiswerk van de kinderen en werken, het leidde allemaal tot het feit dat iedereen zich hier snel thuis voelde. En het bewijs is er, want twee decennia later zijn we hier nog steeds met plezier en wonen de kinderen in de buurt. Het vertrek naar het buitenland schept een hechte band met het gezin. Bij Bosc Nègre is iedereen betrokken, alle gezinsleden hebben er gewerkt en hebben er goede herinneringen aan. Bosc Nègre is altijd een familiebedrijf geweest en zal het blijven.

   We houden ervan mensen een onvergetelijke vakantie te verzorgen. Waar kinderen vrijuit kunnen rennen zoveel ze willen, waar ouders kunnen genieten van de rust en waar een gezellige familiale sfeer heerst. Spel, sport en ontspanning (waar we zelf van houden), da’s de cocktail die we aan onze gasten bieden.”

   Informeer of boek bij BOSC NÈGRE VAKANTIEPARK


    

   TIP !
   Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!