BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Agriturismo La Vallata in VRT NWS/Ter Zake

Agriturismo La Vallata - Logeren bij Landgenoten in Italië

Dit artikel werd gepubliceerd op 01/06/2020 en aangepast op 09/06/2020.

Gisteren kwam Wim Van Mullem van het VRT NWS/Ter Zake aan met een televisieploeg in Agriturismo La Vallata (Italië, Umbrië). Ze reizen door Italië om een beeld te schetsen van hoe de situatie eruit ziet nu de maatregelen stilaan veel soepeler worden.

Straks neemt Wim een interview af met eigenaar Tim Huwé. Niet over La Vallata, al zal er waarschijnlijk wel iets tussen zitten dat als schets zal dienen van zijn situatie, maar vooral over wat Tim & Loredana verwachten en hoe ze daar tegenover staan.

De reportage zal vanavond of morgenavond worden uitgezonden. We polsten even bij Tim – die vaak (gezond) kritisch staat tegenover de media – waarom hij besliste aan deze reportage mee te werken:

“Ik twijfelde even voor ik toezegde voor het interview. Eerlijk gezegd dacht ik aanvankelijk het niet te doen. Maar terwijl ik erover nadacht, vond ik dat het misschien wel hoog tijd is dat het duidelijk wordt dat de situatie ondertussen veel minder dramatisch is geworden, dat het in de meeste streken in Italië relatief veilig is, en dat er in sommige streken al weken geen nieuwe besmettingen meer zijn. Niet dat ik de Vlamingen met accommodaties in Italië kan vertegenwoordigen, maar misschien slaag ik erin de aandacht op de positieve punten te vestigen. Dus ik zal daar niet voor mij persoonlijk zitten, maar voor iedereen die goed nieuws kan gebruiken en de toeristen hoognodig heeft, niet alleen op financieel vlak, maar gewoon omdat wij allemaal heel graag ons werk doen.”

NVDR – De reportage kun je hieronder bekijken:

Meer info op de website van Agriturismo La Vallata.


 
 Informeer of boek bij AGRITURISMO LA VALLATA

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!