TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Beleef een Safari Huwelijksreis met JADORE SAFARIS

Jadore Safaris

Een safari-huwelijksreis in Afrika? Dit is gewoon de beste manier om je eerste hoofdstuk samen te vieren. En daarbij is JADORE SAFARIS je ideale partner.

Word wakker in Tanzania met sprookjesachtige zonsopgangen over de vlaktes. Over het algemeen ga je op gamedrive (met een gepersonaliseerde lovers-4×4) in de vroege ochtend om getuige te zijn van de eerste stralen die de horizon van Oost-Afrika schilderen in rijke rode en oranje tinten, waarbij dieren in het wild hun debuut maken na een nachtrust. En waarom dit niet van uit een hete luchtballon?

Na het genieten van een kopje koffie in de bush, ga je terug voor een rijkelijk champagne ontbijt in de bush. ‘s Avonds zie je de zon de vlakte adieu zeggen met zijn kenmerkende Afrikaanse zonsondergang, die op zijn beurt de nachtelijke Afrikaanse wilde katten uitnodigt om naar buiten te komen, om te spelen en te jagen. Dineren is hier ook een evenement op zich: dineren onder de sterren midden in de bush.

Een safari huwelijksreis in Tanzania biedt dus ontspanning en avontuur in ‘s werelds meest ongerepte landschappen.

En dit alles word vastgelegd door een professionele die gans de tijd mee reist en al jullie avonturen fotografeert, om dan achteraf een luxe fotoalbum naar jullie toe te sturen.

 • Bewonder de glorieuze verscheidenheid aan inheemse soorten in Afrika die je nergens anders zult zien.
 • Ervaar ontspanning op zijn best met verschillende wellness faciliteiten en mogelijkheden.
 • Je hoeft geen genoegen te nemen met één type huwelijksreis. In plaats daarvan kun je safari, cultuur, bush, strand en stad combineren in één onvergetelijke reis.
 • Wakker de vlam van romantiek aan met een breed scala aan activiteiten.
 • Vlieg samen in een luchtballon boven de Serengeti, Masai-Mara of Tarangire.

Elk pasgetrouwd stel is uniek en hun liefdesverhaal, passies, interesses en reislust hebben allemaal een persoonlijke stijl. Laat JADORE SAFARIS iets toevoegen aan je liefdesverhaal door op maat gemaakte romantische uitjes te creëren die perfect passen bij ieders hartenwens. Afrika, het continent van romantisch avontuur en het perfect landschap om dit te beleven, wacht op jullie…. en JADORE SAFARIS ook :).

Meer info op de website van JADORE SAFARIS.


 
 Informeer of boek bij JADORE SAFARIS

       


   

  TIP !
  Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!