INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Bezoek Finca Las Cañadas in het Voorjaar

   Op de 20 hectare grote ecologische schapenboerderij Finca Las Cañadas kan je genieten van een heerlijk verblijf te midden de natuur. De luxe safaritenten en stacaravan staan verspreid en hebben elk hun eigen privacy. Een ideaal glamping adresje in de regio Extremadura, waar het ook in het voorjaar heerlijk toeven is voor natuurliefhebbers en vogelliefhebbers in het bijzonder.

   Maart, april en mei bruisen van het jonge leven. De eerste warmte stuwt het groen de hoogte in. Gele en witte brem, lavendel, jara (cistus), vingerhoedskruid, wilde krokussen, wilde orchideeën, waterranonkels, etc. kleuren en geuren het landschap. Vogels van allerlei pluimage zoeken een partner, bouwen nesten en brengen hun jongen groot. Er zijn meer dan 80 verschillende soorten vanop het domein te spotten. De bijeneter die z’n nest graaft in de oever van een beekje, de Spaanse mus die zich aan ingewikkelde constructies waagt en de vale gier die met een steentje en een takje ervoor zorgt dat het ei niet naar beneden rolt, iedere vogel doet het zoals hij gebekt is.  De schapen worden geschoren, er wordt gehooid, de moestuin wordt aangeplant, …

   Ook Bart en Gwen van Finca Las Cañadas maken zich klaar voor een warme, droge zomer en genieten volop van wat hen omringt.

   Tot gauw! Meer info op de website van Finca Las Cañadas.

     Informeer of boek bij FINCA LAS CAÑADAS


    

   TIP !
   Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!