TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


BESTEL NU TICKETS MET €5 KORTING!

Promoties

Casa de la Piña: Tijdelijke Korting voor Clubleden

Casa de la Piña is een B&B gelegen in het binnenland van Alicante (Spanje). Wil je ook genieten van de rust, de prachtige omgeving en de Brabantse gastvrijheid? Henk & Angelie bieden aan de leden van de ‘Bij Landgenoten Club’ een korting aan van 10% op een boeking van minimaal 3 nachten als men boekt vóór 31 maart 2024.

Ook starten Henk & Angelie binnenkort met georganiseerde vakanties zoals een fotografiereis of een creatief ontspannen week. Maar daarover volgt later meer nieuws.

De B&B is gelegen in de prachtige Hondon Vallei nabij het dorpje Hondon de los Frailes. Omgeven door het Hondon gebergte, waar je mooie wandelingen kunt maken en genieten van de natuur en rust. Je kunt eventueel te voet naar het dorp, waar zich enkele restaurants en terrasjes bevinden.

Ca. 8 km verderop ligt het iets grotere dorp Hondon de las Nieves, waar nog meer restaurants en winkels te vinden zijn. Ook is daar 2x per week een gezellige dorpsmarkt. De prachtige stranden van de Costa Blanca bevinden zich op zo’n 40 km. Hou je van cultuur, dan liggen de mooie steden zoals Alicante, Elche en murcia zo’n 30 tot 45 minuten bij de B&B vandaan.

De kleinschalige B&B heeft 3 sfeervolle kamers die zijn voorzien van alle gemakken. Zo heeft elke kamer een badkamer ensuite met inloopdouche en regendouche, een terrasje voor de kamer, een kluisje en airco. Alle kamers hebben hun eigen afsluitbare ingang van buitenaf.

Heb je een dag geen zin om erop uit te gaan, kun je lekker aan het zwembad verblijven. Elke kamer heeft vaste ligbedden aan het zwembad.

Tevens is er een gezellige loungeplek, waar zich ook de honesty bar bevindt. Ook zijn er meerder plekken in de tuin waar je lekker een boekje kunt lezen of genieten van de rust.

Meer info op de website van Casa de la Piña.


 
 Informeer of boek bij CASA DE LA PIÑA

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!