BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Promoties

Casa dos Ninos Stunt met Korting voor Leden van de ‘Bij Landgenoten Club’

Als enige Portugese Bed & Breakfast biedt Casa dos Ninos de leden van de ‘Bij Landgenoten Club’ een permanente korting van 10% op hun verblijf.

Of het nu in het kleurrijke voorjaar, de heerlijke zomerperiode of het ontspannende najaar is, de zalige temperaturen en uitstekende service van Luc en Stacey staan garant voor een geslaagde vakantie in de zonnige Algarve.

Casa dos Ninos biedt vier moderne en comfortabele kamers voor 1, 2 of 3 personen. Daarnaast zijn er drie familiekamers voor 4 of 5 personen aanwezig. Alle kamers beschikken over een privébadkamer, patio met zicht op het zwembad, air conditioning, internationale TV-zenders en gratis wifi.

Een uitgebreid continentaal ontbijt is inbegrepen. Een ruime en schaduwrijke parking is beschikbaar voor de gasten.

Je kan ten volle genieten van je vakantie onder de Portugese zon aan het verkwikkend buitenzwembad of op het hoger gelegen zonneterras. Naast een gemeubileerde zithoek kunnen gasten gebruik maken van een volledig uitgeruste keuken met eetgelegenheid en een heus barbeque-huisje.

Casa dos Ninos is de enige B&B waar je jouw vakantie kan reserveren zonder een voorschot of eventuele annuleringskosten te moeten betalen, het totaalbedrag kan ter plaatse vereffend worden!

Meer info op de website van Casa dos Ninos.


 
 Informeer of boek bij CASA DOS NINOS

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!