BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Casa Los Dos: de Ideale Plek voor een Vakantie in Andalusië

Casa Los Dos is de ideale plek voor een vakantie in Andalusië. De Bed & Breakfast staat op het platteland van Cómpeta, een oase van rust en een uitvalsbasis voor diverse activiteiten in de omgeving met een adembenemend uitzicht op de middellandse zee. Dit alles op een grondgebied van 23.000 m².

Als je even totaal tot rust wilt komen en wil genieten van een uitgebreid ontbijt op het terras, ben je bij Erik & Ad aan het goede adres. Ook het zwembad met zout water helpt je daarbij. Maar ook als je wat meer van de omgeving wilt zien en diverse sportieve activiteiten wilt ondernemen, is Casa Los Dos de ideale plek.

Na een vermoeiende dag buitenshuis proberen Erik & Ad hun gasten af en toe te verwennen met eigen tapas creaties tijdens hun relax aan het zwembad.

Wifi is aanwezig in de gehele B&B. Buiten vind je diverse terrassen met de “honesty” bar, een buitendouche en zwembad voor de verfrissing. Tevens zijn er diverse gezelschapsspellen aanwezig.

Erik en Ad houden van het rustige en goede leven in Andalusië en hopen dat hun gasten het net zo naar hun zin hebben als zij.

Meer info op de website van Casa Los Dos.


 
 Informeer of boek bij CASA LOS DOS

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!