INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2022 is er – 84 pagina’s vakantietips bij land- en taalgenoten – Vraag je Exemplaar aan
   NIEUW: MET LANDGENOTEN – Nederlandstalig Begeleide Kleinschalige Rondreizen, Overal ter Wereld – Bezoek de Website

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Casa Shanti La Palma: Wat na de Woede van de Vulkaan?

   Casa Shanti La Palma

   De uitbarsting van de Cumbre Vieja vulkaan op La Palma beheerste maandenlang het nieuws. Intussen is de situatie op het eiland genormaliseerd, maar hoe gaat het er intussen aan toe? We staken even ons licht op bij Marianne & Andreas van Casa Shanti La Palma. Hieronder lees je hun getuigenis en met wat geluk win je zelfs een verblijf.

   La Palma is weer betoverend mooi. Zowel kerst als nieuwjaar hebben wij aan het strand gevierd, met een zalig temperatuurtje rond de 27 graden… Op 2 januari werd onze eerste picknick-nick van 2022 een feit, op het hoogste punt van het eiland, en dit met zicht op de Teide in Tenerife. Knalblauwe hemel, stralende zon, zuivere lucht en enkel het geluid van de stilte. De amandelbomen staan in volle bloei en hun bloesems geven het eiland een mooie roze gloed. 

   Over de plaatselijke bevolking hier wordt vaak gezegd dat ze goedlachs en gelukkig zijn. Dat kan ook niet anders in een land met een eeuwige lente en eindeloze natuurpracht. Wij beginnen samen dankbaar aan een nieuw hoofdstuk:  La Palma na de vulkaan. Na 3 maanden ellende ervaren we alle gratis geschenken van moeder natuur hier nog veel bewuster en intenser (er is zelfs een stuk La Palma bijgekomen).

   Onze grote wens voor het komende jaar is dat we deze ervaring met zoveel mogelijk bezoekers hier ter plaatse kunnen delen. La Palma doet wat met mensen en ook wij zijn hier om iets met mensen te doen.

   Daarom doen we graag een oproep om uw vakantie dit jaar te plannen in Casa Shanti op ‘La Isla Bonita’ en gaan we volgende week een actie lanceren: WIN EEN GRATIS VERBLIJF!! Boek tussen 01/02 en 15/03/2022 je verblijf (voor 1 of 2 personen) bij Casa Shanti La Palma in eender welke maand in 2022 (d.w.z. reservering én aanbetaling). Op 16 maart 2022 trekken wij vervolgens uit de boekingen 1 winnaar die zijn VERBLIJF TERUGBETAALD krijgt (maximaal 7 overnachtingen terugbetaald). Voor meer info, beschikbaarheid en contactgegevens zie onze website en onze Facebookpagina. Wij wensen u allen een prachtig nieuw jaar en we kijken er naar uit om landgenoten te mogen ontvangen.

   Hieronder nog enkele recente fotootjes vanop La Palma om bij weg te dromen…

   Informeer of boek bij CASA SHANTI LA PALMA


    

   TIP !
   Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!