INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   Promoties

   Casa Valle de Oro: Promotie voor een Zorgeloze Zomervakantie

   Casa Valle de Oro

   Tegen eind juni hopen we om opnieuw zorgeloos te kunnen leven, en reizen maakt daar zeker deel van uit! Deze mooie vooruitzichten willen Joost en Tatienne van Casa Valle de Oro (Spanje, Andalusië) samen met jullie vieren en daarom bieden ze iedereen die hun zomervakantie vóór 31 mei boekt een prachtige deal!

   Bij een minimumverblijf van 8 nachten, verblijf je 1 nacht gratis (7+1), inclusief een heerlijk 4-gangenmenu (2 personen). Deze actie loopt voor verblijven tussen 1 juni 2021 en 31 augustus 2021, mits gebruik van de reserveringscode LBLG2021.

   De beste manier om te ontsnappen aan de waan van de dag? Een verblijf boeken bij Casa Valle de Oro! Joost en Tatienne ontvangen je met open armen op hun ecodomein, waar je verblijft in een knus appartement, inspirerende kamer of yurt de luxe.

   Casa Valle de Oro is geknipt voor levensgenieters: van cultuursnuivers en actievelingen tot rustzoekers en smulpapen. Je vertoeft er in een heilzame omgeving, omringd door olijfbomen, dicht bij trekpleisters, en voorzien van alle comfort. Je accommodatie is charmant en comfortabel, met een knipoog naar het globetrottersverleden van je gastvrouw en gastheer. Het ontbijt en de maaltijden zijn vers, lokaal en (h)eerlijk. En de cocktails om duimen en vingers bij af te likken … Boek snel je verblijf bij deze stijlvolle B&B – balsem voor de ziel en een welverdiende pauze in hectische tijden.

     Informeer of boek bij CASA VALLE DE ORO


    

   TIP !
   Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!