BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Europa > Frankrijk > Provence-Alpes-Côte d' Azur > Vaucluse

Côté Cour


CÔTÉ COUR BIEDT EEN KORTING (-3%) AAN LEDEN VAN DE BIJ LANDGENOTEN CLUB
Lees de exacte details hieronder. Word lid van de Bij Landgenoten Club en win je lidmaatschapsgeld direct terug.
Côté Cour - Logeren bij Landgenoten in Frankrijk

In Rasteau, met zijn uitzonderlijke wijnbouwgrond, vlak bij de adembenemende landschappen van de ‘Dentelles des Montmirail’ en in de schaduw van de Mont Ventoux, verwelkomen Monica en Marc jullie in alle seizoenen in Côté Cour, bestaande uit twee comfortable huisjes en twee knusse kamers.

Verscheidene maanden van hard werken waren nodig om dit domein te ontmantelen, te ‘herdenken’ en om te vormen tot een aangenaam gastenhuis van 425 m², en om het haar schoonheid van weleer terug te geven zonder afbreuk te doen aan het hedendaags comfort.

Het ganse jaar door kun je hier dineren, binnen of buiten. Het accent van Monica’s keuken ligt natuurlijk op de Franse keuken, maar de invloed van de reizen die Monica & Marc ondernamen, Monica’s Vlaamse afkomst, haar eerste huwelijk met een Italiaan en de mediterrane smaken van Marc komen onoverkomelijk hier en daar piepen in haar creaties.

Côté Cour: jouw tijdelijke tweede woning in de Provence!

Meer info op de website van Côté Cour.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij CÔTÉ COUR

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER CÔTÉ COUR

     +33 619 444 281 | +33 981 092 236
     https://www.rasteau-cote-cour.fr/  


  Aantal Kamers: 2
  Maximale Capaciteit: 14 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Avondmaal mogelijk
  • Kindvriendelijk
  • Zwembad aanwezig

     Monica & Marc Krynen

    LEDENVOORDEEL VOOR LEDEN BIJ LANDGENOTEN CLUB

  Wie lid is van de Bij Landgenoten Club in 2023 geniet bij CÔTÉ COUR van onderstaand exclusief voordeel. Door dit ledenvoordeel te verzilveren, win je direct je lidmaatschapsbijdrage terug.
   
  • 3% korting op de totale verblijfssom
  Opgelet: kortingen zijn enkel geldig op het verblijf en niet op eventuele extra's (zoals maaltijden of dranken). Bovendien zijn kortingen niet cumuleerbaar met lopende promoties of speciale lastminute prijzen. Informeer je steeds bij de eigenaar voor de exacte modaliteiten. Vermeld je Bij Landgenoten Club lidmaatschapsnummer wanneer je contact opneemt met de eigenaar.
   
  Lid worden van de Bij Langenoten Club kan via deze link.


   
    PLAN JE REIS NAAR CÔTÉ COUR

    LIGGING VAN CÔTÉ COUR

  Adres: 1, Rue de la République 84110 Rasteau, Frankrijk


   
    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN CÔTÉ COUR
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van CÔTÉ COUR boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij CÔTÉ COUR