INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2022 is er – 84 pagina’s vakantietips bij land- en taalgenoten – Vraag je Exemplaar aan
   NIEUW: MET LANDGENOTEN – Nederlandstalig Begeleide Kleinschalige Rondreizen, Overal ter Wereld – Bezoek de Website

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Countryside Gent Opent Beursseizoen 2021-2022

   Countryside Gent

   Het seizoen van de vakantiebeurzen komt er eindelijk weer aan, nadat de beurssector anderhalf jaar lang in een hopeloze impasse zat. Om dit te vieren plant ‘Bij Landgenoten’ een roadtrip door Vlaanderen en Nederland onder de naam ‘Bij Landgenoten on Tour’. We starten deze roadtrip in Gent, van 2 tot 5 december 2021, met het lifestyle-event Countryside in Flanders Expo. Tijdens deze eerste beurs van onze roadtrip worden we vergezeld door 9 topaccommodaties. Samen trappen we 4 dagen lang het beursseizoen op gang, tijdens dé happening voor wie het zich zowel binnen als buiten graag gezellig maakt, houdt van reizen, lekker eten en op zoek is naar inspiratie. Geen pure reisbeurs dus, maar een gezellige lifestyle-beurs.

   Het lifestyle-evenement Countryside combineert als geen ander interieur, tuin, food, decoratie, vakantie, mode en ontspanning en verrast met nieuwe, creatieve ideeën om ons leven gezellig te maken. Laat je verleiden door aantrekkelijke vakantiebestemmingen, gloednieuwe mode, beauty en wellness tips en een tot de verbeelding sprekend aanbod om te ontspannen. Kuier langs de sfeervolle stands en maak kennis met mooie decoratie en lekkere producten.

   Hier moet je dus zijn om je reisplannen voor 2022 vroegtijdig vorm te geven én inspiratie op te doen. Op deze eerste beurs van het beursseizoen worden we vergezeld door 9 ‘special guests’: Château La Roque Margaux (Frankrijk), Le Clos des Troubadours (Frankrijk), De Zwaluwtjes (Griekenland), Casa dos Ninos (Portugal), Moinho Branco (Portugal), Cum Grano Salis (Italië), Foresteria Valsesia (Italië), Casa La Escapada (Spanje) en CoraZazen Villa’s (Spanje). De eigenaars van elk van deze accommodaties zullen je in de ‘Bij Landgenoten zone’ in alle rust gidsen doorheen hun aanbod. Intussen zorgen wij op onze eigen stand voor een leuke wedstrijd en kun je er uiteraard het gratis Bij Landgenoten Magazine verkrijgen.

   De beurs Countryside loopt van 2 t.e.m. 5 december en is dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00. Op vrijdag 3 december is er een nocturne van 18:30 tot 22:00 met optredens van Echo Park en Sandra Kim (The Masked Singer).

   Meer informatie:

   Dagtickets kosten € 10 maar met de kortingscode WELKOM@CS21 krijg je € 2 korting. Bestel je tickets tijdig, want de kortingscode is beperkt geldig. Tickets kunnen hier besteld worden. Bovendien geven we een aantal vrijkaarten weg.