TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2023 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Countryside Gent: Proef, Beleef en Geniet

Het lifestyle-event Countryside vindt dit jaar plaats van 1 t.e.m. 4 december, naar goede gewoonte in Flanders Expo Gent. Countryside is dé happening voor wie het zich zowel binnen als buiten graag gezellig maakt, houdt van reizen, lekker eten en op zoek is naar inspiratie. Geen pure reisbeurs dus, maar een gezellige lifestyle-beurs.

Countryside is dé beurshappening voor iedereen die zowel binnen als buiten graag geniet van gezelligheid, van reizen houdt, smult van lekker eten en inspiratie zoekt. Dit lifestyle-evenement weet wonen en interieur, tuinieren, culinair genot, decoratie, kunst, vakanties, tweede verblijven, mode en ontspanning op unieke wijze te combineren. Het verrast ons met nieuwe, creatieve ideeën om ons leven nog gezelliger te maken.

Meer dan 200 exposanten presenteren de nieuwste trends op het gebied van interieur en tuin, variërend van elegant klassiek tot landelijk en uitdagend hedendaags. Laat je verleiden door aantrekkelijke vakantiebestemmingen, gloednieuwe mode, beauty- en wellness adviezen, en een verbeeldingsvol assortiment voor ontspanning. Wandel langs sfeervolle stands en ontdek prachtige decoraties en heerlijke producten. En als kers op de taart is er een gezellig Christmas Village. Hier kun je de meest originele en mooie kerstcadeaus shoppen bij de exposanten en genieten van een kerstborrel in de kerstbar.

Hier moet je dus ook zijn om je reisplannen voor 2024 vroegtijdig vorm te geven én inspiratie op te doen. Op deze beurs verwelkomen we 5 accommodaties beheerd door landgenoten: Casa dos Ninos (Portugal), Casa La Escapada (Spanje), Château La Roque Margaux (Frankrijk), La Vita Nuova (Italië) en Villa Metochia (Kreta). De eigenaars van elk van deze accommodaties zullen je in de ‘Bij Landgenoten zone’ in alle rust gidsen doorheen hun aanbod.

De beurs Countryside loopt van 1 t.e.m. 4 december en is dagelijks geopend van 10:30 tot 18:30.

Meer informatie:

Dagtickets kosten € 10 maar met de kortingscode CS23BIJLANDGENOTEN krijg je € 2 korting. Bestel je tickets tijdig, want de kortingscode is beperkt geldig. Tickets kunnen hier besteld worden.