INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   COVID-19 Doorkruist Plannen Eigenaars Le Vieux Presbytère

   COVID-19 brengt ongekende tijden, en het virus heeft de plannen van Frank & Diana van Le Vieux Presbytère (Frankrijk, Haute-Saône) danig overhoop gehaald.

   Beseffen dat koken je passie is, maar ook vrienden en familie ontvangen en mensen laten genieten. Dat was de bedoeling van Frank & Diana in 2020. Dan was er nog die voorliefde voor een authentieke bouwstijl. Vele bezoekjes aan chambres d’hôtes en twijfelen: zouden ze dit wel doen? Vele panden bekijken en misschien dan toch maar denken dat het bij een droom gaat blijven. Plots kwam een mooie pastorij in Confracourt op hun pad, en waren ze direct verkocht.

   Na bijna een jaar verbouwen en hard werken, konden ze op 24 juli 2019 eindelijk de deuren van hun Chambres d’hôtes Le Vieux Presbytère openen. Zo konden ze toch nog wat klanten verwelkomen tijdens het eerste zomerseizoen, niet vanzelfsprekend als je vanaf nul begint.

   Confracourt is een klein en erg rustig dorpje gelegen tussen de Vogezen en de Jura.De wijde omgeving heeft heel veel troeven, met de prachtige natuur op de eerste plaats. Je kan gaan wandelen, fietsen, mooie motorritten maken, gaan vissen, … de Bourgogne streek heeft nog heel wat meer te bieden. Denk maar aan Dijon, Besançon, Vesoul, … Er is voor elk wat wils. Ben je op doortocht naar Italië, Spanje of Zwitserland en wil je even tot rust komen en genieten van een lekkere maaltijd in een rustgevend kader? Dan is Le Vieux Presbytère de perfecte tussenstop. Of kom gerust even langs op de terugweg naar België om dan doorheen de prachtige Champagnestreek te rijden.

   2020 zou voor Frank & Diana een eerste volledig open jaar worden, en de vooruitzichten zagen er heel goed uit. Velen onder jullie hadden de weg naar hun chambres d’hôtes gevonden. Maar dan was daar plots COVID-19, en zag de wereld er plots anders uit. Dit zijn ongekende tijden, en het sociale leven ligt stil. We moeten allemaal in ons kot blijven, en ook de grenzen zijn gesloten. Ieders gezondheid staat ook bij Frank & Diana op nummer 1. Weet echter, dat als dit alles achter de rug is, ze jullie heel graag terugzien en jullie met open armen verwelkomen in Le Vieux Presbytère.

   Intussen roepen ze iedereen op om in zijn kot te blijven en het veilig te houden.

   Meer info op de website van Le Vieux Presbytère.

     Informeer of boek bij LE VIEUX PRESBYTÈRE


    

   TIP !
   Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!