INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2022 is er – 84 pagina’s vakantietips bij land- en taalgenoten – Vraag je Exemplaar aan
   NIEUW: MET LANDGENOTEN – Nederlandstalig Begeleide Kleinschalige Rondreizen, Overal ter Wereld – Bezoek de Website

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   ‘De 2de Corona-Zomer’ – Aaccent

   Aaccent Montblanc Catalonië

   In de zomer van 2021 publiceren we regelmatig een artikel over hoe het toeristische hoogseizoen verloopt: een zomer waarin Corona voor het tweede jaar op rij de krantenkoppen beheerst en de reisplannen beïnvloedt. We polsen bij Belgische en Nederlandse uitbaters hoe zij de zomer beleven. Getuigenissen uit de eerste hand…

   Aaccent Montblanc Catalonië ligt aan de voet van de Serra de Jorda met zicht over de vallei en het middeleeuwse stadje Montblanc in Zuid-Catalonië. De casa rural ligt in het autoluw dorpje Prenafeta – een deelgemeente van Montblanc – tussen de velden en wijngaarden. Met daarenboven een zacht, zonnig klimaat en 280 dagen zon per jaar is het in Aaccent puur genieten. Eigenaars Theo & Myriam getuigen hoe het seizoen er voorlopig uitziet.

   “Wij ontvangen met veel plezier de ‘hele wereld’ in ons huis in Prenafeta-Montblanc! Het laatst jaar zijn we meer en meer een internationale uitvalsbasis geworden. Op dit ogenblik staan er reeds 36 verschillende nationaliteiten op onze teller. Wij denken dat de groene omgeving, de gerenommeerde wijnhuizen (zowel natuurwijnen, biowijnen als andere wijnen), een veilige uitvalsbasis voor rustige badplaatsen, tientallen leuke dorpjes en historische sites, … onze grootste troeven zijn. Of misschien omdat we actief bezig zijn met ‘lokaal toerisme’ zoals te zien op Respira Montblanc.

   En ja hoor, wij hebben nog heel wat plaats heel het jaar door – en dus ook nog in juli en augustus. Kom mee genieten van ons pareltje. Net zoals de 5 Indische ingenieurs (op foto), of de mix van Belgische, Nederlandse, Zweedse, Poolse, Litouwse, Israelische, Uruguayaanse, Indische, Spaanse, Slowaakse bezoekers van afgelopen week.

   En uiteraard allemaal Corona-proof, met slechts 4 kamers voor een zwembad van 5m op 12m, temidden van veel, veel ruimte in een groene omgeving. Welkom.”

   Kijk je ook nog uit naar een leuke vakantie? Meer info op de website van Aaccent Montblanc Catalonië.

   Informeer of boek bij AACCENT


    

   TIP !
   Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!