INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2022 is er – 84 pagina’s vakantietips bij land- en taalgenoten – Vraag je Exemplaar aan
   NIEUW: MET LANDGENOTEN – Nederlandstalig Begeleide Kleinschalige Rondreizen, Overal ter Wereld – Bezoek de Website

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   ‘De 2de Corona-Zomer’ – Casa Carvalhal

   In de zomer van 2021 publiceren we regelmatig een artikel over hoe het toeristische hoogseizoen verloopt: een zomer waarin Corona voor het tweede jaar op rij de krantenkoppen beheerst en de reisplannen beïnvloedt. We polsen bij Belgische en Nederlandse uitbaters hoe zij de zomer beleven. Getuigenissen uit de eerste hand…

   Casa Carvalhal is een moderne en luxueuze B&B, gelegen op de rustige heuvel Carvalhal, op loopafstand van het dorpscentrum van Góis (Portugal). Eigenaars Herman & Luc getuigen hoe het seizoen er voorlopig uitziet.

   “Net zoals in 2020 annuleren de meeste Belgische en buitenlandse gasten hun reservaties voor deze zomervakantie. Afgeschrikt door het nieuws over de stijgende coronacijfers en de steeds wijzigende maatregelen, wat natuurlijk ook begrijpelijk is.

   Maar buiten de grootsteden en de Algarve zijn de meeste gebieden in Portugal nog groen, veilig dus. In onze regio verloopt het leven vrij normaal. Winkels, restaurants, cafés, musea zijn open. Er zijn geen beperkende openingsuren meer. Het dragen van een mondmaskers is wel nog steeds verplicht en wordt ook zeer goed opgevolgd. Verder hanteren we ook nog steeds extra hygiënemaatregelen in ons huis en voorzien we een uitgebreid ontbijtbuffet met bediening. Door de grootte van onze ontbijtruimte en ons terras kunnen de klanten ook gewoon daar ontbijten.

   Voor Belgen die de laatste maanden hier geweest zijn is het dé vakantie van de afgelopen jaren. Vaak zijn ze verrast door wat deze regio te bieden heeft. Onlangs nog was er een Vlaams koppel dat oorspronkelijk 3 nachten geboekt had, maar uiteindelijk 2 keer verlengd heeft om uiteindelijk na 10 dagen te vertrekken. Ze moesten wel vertrekken, konden hun vlucht niet meer wijzigen. ‘Wij komen zeker terug’ is iets wat we ook vaak horen van gasten. Ze genieten vooral van de rust, de natuur en vooral de authenticiteit van de regio. Er zijn hier vele pareltjes waar het massatoerisme nog geen vat op heeft gehad.

   Gelukkig ontdekken de Portugezen zelf hun ‘Centro de Portugal’ en krijgen we daardoor toch heel wat gasten over de vloer. Het gemis aan buitenlandse boekingen wordt dus grotendeels gecompenseerd door Portugese klanten die op zoek zijn naar luxe en rust of net omgekeerd, die een actieve of sportieve vakantie zoeken. Ook zij ontdekken vaak een land binnen hun eigen land met erg veel mogelijkheden. Maar natuurlijk zien we terug uit naar een meer internationaal publiek waar we maar al te graag deze regio aan voorstellen. We genieten ervan als onze gasten genieten. Portugezen zijn vooral lastminute boekers. Voor buitenlanders die een beetje vooruit plannen is er dus voldoende beschikbaarheid. Je kunt dit makkelijk checken op onze website.

   Intussen zitten we niet stil. Sinds de aankoop in 2018 zijn we, tijdens de winterperiode, steeds aan het renoveren en (ver)bouwen geweest. De woning binnen is volledig klaar met luxueuze kamers met kingsize bedden en smart TV’s. Ook het verwarmde buitenzwembad en onze privéwoning zijn klaar. Corona heeft ons niet tegengehouden, we zijn volop blijven investeren. Sinds 3 juli zijn we dan ook trots om te melden dat onze wellness klaar is. We hebben een Finse familie sauna, infrarood cabine voor 2 en privé doucheruimte. Gecombineerd met ons verwarmde buitenzwembad biedt dit een uniek comfort. Deze winter vervolledigen we de werken nog met verhoogde buitenmuren, extra poorten en wordt het huis wit geschilderd zodat alles in dezelfde stijl zal zijn.

   Kijk je ook nog uit naar een leuke vakantie? Meer info op de website van Casa Carvalhal.

   Informeer of boek bij CASA CARVALHAL


    

   TIP !
   Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!