INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2022 is er – 84 pagina’s vakantietips bij land- en taalgenoten – Vraag je Exemplaar aan
   NIEUW: MET LANDGENOTEN – Nederlandstalig Begeleide Kleinschalige Rondreizen, Overal ter Wereld – Bezoek de Website

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   ‘De 2de Corona-Zomer’ – Casa La Escapada

   Casa La Escapada

   In de zomer van 2021 publiceren we regelmatig een artikel over hoe het toeristische hoogseizoen verloopt: een zomer waarin Corona voor het tweede jaar op rij de krantenkoppen beheerst en de reisplannen beïnvloedt. We polsen bij Belgische en Nederlandse uitbaters hoe zij de zomer beleven. Getuigenissen uit de eerste hand…

   Casa La Escapada is gelegen aan de Benissa Costa (Spanje). De woning telt twee grote appartementen, een studio en twee aparte B&B kamers. Eigenaars Kathy & Guy getuigen hoe het seizoen voor hen eruitziet.

   “Maart 2020 lijkt al zover weg maar is toch nog steeds akelig dichtbij. Telkens onze gasten toekomen en er gevraagd wordt hoe ze het maken, wordt er uiteraard verwezen naar het voorbije anderhalve jaar en hoe zij dit in België en wij in Spanje hebben mogen of moeten beleven… Corona is dus jammer genoeg nog steeds niet vergeten.

   Maar gelukkig hebben wij dit overleefd, zowel op gebied van onze gezondheid als op zakelijk vlak. We voelen ons dan ook dankbaar! Zelfs vorig jaar kregen wij toch nog een mooi aantal gasten over de vloer: “oude getrouwe” maar ook de “durvers”! Dit zorgde ervoor dat 2020 toch nog niet zo een slecht jaar werd en wij onze gasten alsnog konden laten genieten van ons nieuw paradijsje!

   En na een gezellig druk voorjaar 2021 staat er ons nu een immens drukke zomer te wachten met een bezettingsgraad van 95%! We kijken er écht naar uit om iedereen in de watten te leggen en onze mooie casa en dito regio te laten ontdekken! We laten hen genieten van rust, zee, zwembad, sport, natuur, cultuur, gastronomie, kortom van al hetgeen zij wensen!

   Voor wie nog een plekje zoekt, dit zijn op dit moment (02/07/2021, ndvr) onze nog beschikbare momenten tijdens de grote vakantie:

   • zaterdag 17 tot zaterdag 24 juli: één kamer met en-suite badkamer
   • zaterdag 21 tot zaterdag 28 augustus: één kamer met en-suite badkamer Espíritu

   En voor het najaar resten er ons ook nog enkele mogelijkheden, zowel qua kamers als appartementen. Maar we krijgen dagelijks aanvragen en moeten jammer genoeg ook dagelijks mensen teleurstellen…”

   Kijk je ook nog uit naar een leuke vakantie op een plek waar je écht thuiskomt, aarzel dan niet langer en stuur dan nu een mailtje naar kathy@casa-la-escapada.com of bel Kathy op +34 693 048 896. Meer info op de website van Casa La Escapada.

   Informeer of boek bij CASA LA ESCAPADA


    

   TIP !
   Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!