INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   ‘De 2de Corona-Zomer’ – Casa Pura Vida

   Casa Pura Vida

   In de zomer van 2021 publiceren we regelmatig een artikel over hoe het toeristische hoogseizoen verloopt: een zomer waarin Corona voor het tweede jaar op rij de krantenkoppen beheerst en de reisplannen beïnvloedt. We polsen bij Belgische en Nederlandse uitbaters hoe zij de zomer beleven. Getuigenissen uit de eerste hand…

   Casa Pura Vida ligt in het achterland van de Costa Blanca, in een adembenemend landschap. Het huis heeft 5 verschillende kamers, elk met een eigen karakter. In elke kamer vind je rust en ruimte in een comfortabele setting. Op aanvraag kan je het huis ook volledig afhuren als vakantiewoning tijdens de maanden juli en augustus. Eigenaars Toon & Sanne getuigen hoe het seizoen er voorlopig uitziet.

   “Daar sta je dan: nieuw in Spanje. Nieuw huis. Nieuwe omgeving. Nieuwe droom. Te midden een gesloten wereld waar ieder gebonden is aan huis, en waar op vakantie gaan verder weg lijkt dan ooit. Dus, tijd voor investeringen voor de toekomst. De zonnepanelen voor groene stroom. De jacuzzi voor ultiem buitengenot. De airconditioning voor het comfort en een waterontkalker voor een heerlijke douche!

   En dan, eindelijk! De Spaanse Covid kaarten kleuren meer en meer groen op het moment wanneer Spanje zelf er meer en meer bruin begint uit te zien! Dat wil zeggen: de zomer kan beginnen! Een zomer die erg welkom is na vele weken met maar weinige lachende toeristen… Vele weken zonder prachtige verhalen van rondtrekkende wereldreizigers…

   Gelukkig hebben we een fantastische zesjarige zoon die onze dagen met levendigheid en enthousiasme vult (want hij maakt natuurlijk heel veel mee op zijn nieuwe, onbekende school!) en gelukkig gingen op een bepaald moment wel de Spaanse binnengrenzen open. Dit zorgde er dan weer voor dat we ons Spaans goed hebben kunnen oefenen met onze Spaanse gasten die meer dan eens bereid waren om ons uit te nodigen aan tafel zodat wij konden meegenieten van hun meesterlijke, van A tot Z, zelfgemaakte paella!

   Lange, nog redelijk koele, lenteavonden hebben we op ons terras gezeten, napratend over onze gasten, de toekomst (waar gaan we die coole yurt met uitzicht op de bergen bouwen?) en de vraag of we van deze rustigere periode gebruik zouden kunnen maken om zelf nog even op vakantie te gaan. Dat hebben we dan ook maar gedaan zodat we opgeladen zijn voor een drukke nazomer en najaar!

   De boekingen beginnen nu binnen te lopen en de mond op mond reclame van onze lieve gasten, die al hebben kunnen genieten van ons huis en omgeving, begint zijn vruchten af te werpen!

   Terugkijkend op de voorbije maanden kunnen we stellen dat ons enthousiasme alleen maar gegroeid is en dat we staan te popelen om onze drukker wordende kalender alleen nog maar verder aan te vullen zodat we maximaal verrijkt kunnen worden met verhalen en ervaringen van lachende, levensgenietende toeristen!

   Laat ons weten of jullie ook willen komen genieten van onze plek die garant staat voor een geweldige, te midden van de natuur, vakantie!”

   Kijk je ook nog uit naar een leuke vakantie? Meer info op de website van Casa Pura Vida.

   Informeer of boek bij CASA PURA VIDA


    

   TIP !
   Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!