TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2023 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Promoties

Early Booking Korting bij La Pastorale Gourmande

In La Pastorale Gourmande kan je terecht voor een absolute rustvakantie in het door velen nog helemaal te ontdekken Zuidoosten van Frankrijk. Tot 31 december 2023 bieden Herman & Nathalie – bovenop de sterke prijs-kwaliteitverhouding – 10% korting op een verblijf van minimum 3 nachten (5 in juli en augustus) in 2024. Deze korting geldt op de overnachting en het ontbijt, maar niet op het avondeten.

Laat je verrassen door de mooie natuur en de vele culturele uitstapmogelijkheden, op het snijpunt van Drôme, Ardèche en Isère. De paden en landwegen liggen er heerlijk bij. Herman & Nathalie kunnen je aan de hand van een mooi arsenaal gidsjes met heel wat fijne wandelingen laten kennismaken.

Bovendien hebben ze twee elektrische fietsen ter beschikking voor wie liever al fietsend de streek verkent.

Na die fysieke inspanning is het tijd voor ontspanning. Het ronde bassin naast het zwembad haalt op aanvraag makkelijk 28° en tegen midden mei zal ook het grote zwembad op temperatuur zijn. Een partijtje petanque, ping-pong, badminton, … behoort eveneens tot de mogelijkheden op het domein van 1 hectare. Of rust je liever wat uit in één van de hangmatten of op de vele ligstoelen?

’s Avonds voorzien Herman & Nathalie een heerlijk diner. Ze serveren een lichte keuken die naar een zekere verfijning streeft. Daarnaast is de wijnkaart voldoende gestoffeerd met mooie flesjes uit de hoog aangeschreven regio: de Noordelijke Rhône.

De rust en stilte nodigen uit tot een verkwikkende nachtrust. De volgende morgen kan je na een uitgebreid ontbijtbuffet weer op pad voor een nieuw avontuur.

Meer info:


 
 Informeer of boek bij LA PASTORALE GOURMANDE

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!