TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.

 VIP-PROFIEL

Amerika > Ecuador

Explore Ecuador


Explore Ecuador - Maatwerkreizen naar Ecuador

De Vlaming Tom Schelstraete woont al meer dan 10 jaar in Ecuador en behaalde er zijn gidsen diploma. Reizen en nieuwe plaatsen ontdekken is zijn passie. Samen met het reiskantoor Descubre-Ecuador biedt hij met Explore Ecuador reizen op maat in Galapagos en op het Ecuadoriaanse vasteland aan.

Het maatwerk is de grote sterkte van Explore Ecuador. Bij het ontwerpen van je reis in Ecuador kan je inspiratie vinden in één van de vele voorbeeldreizen. Je vindt hier reizen van verschillende tijdsduur en types. Voor vele reizen vind je bovendien drie comfortklassen: luxe, comfort en standard. Een greep uit het aanbod: classic reizen, gezinsreizen, wandelreizen, vogelreizen, haciendareizen, … Vond je een voorbeeldreis naar je zin maar verkies je andere hotels of andere excursies, dan kun je die aanpassen naar jouw wensen. Alle regio's kunnen worden bezocht (Andes, Amazonewoud, kust, …) en Tom zal met zijn jarenlange ervaring de perfecte maatwerkreis samenstellen.

Ecuador heeft ook een groot aanbod aan beschermde natuurgebieden, natuurreservaten en nationale parken. Je vindt ze in alle streken van het land en je kunt er de ongerepte flora en fauna van het land leren kennen.

Je kan steeds na of voor je reis op het vasteland de fantastische Galapagos-eilanden bezoeken! Deze eilanden bezoek je best met een klein cruiseschip. Bijna alle schepen nemen maximaal 16 passagiers mee. Je eet en slaapt gedurende de cruise aan boord van het schip en doorgaans wordt er ’s nachts gevaren. Zo bereik je ook de meer afgelegen eilanden. Alle schepen hebben permanent 1 of meer professionele Engelstalige gidsen boord. Je kan kiezen voor zeilschepen, catamarans of grotere schepen, maar evengoed voor een duikcruise.

Je kan de Galapagos eilanden ook bezoeken met overnachtingen op hotel. Er zijn 4 bewoonde eilanden in Galapagos: Santa Cruz, San Cristobal, Santa Isabela en Floreana. Hier vind je hotels van verschillende klassen.

Meer info op de website van Explore Ecuador.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven
Of wees eens super origineel, en bezorg ons een video review

 Informeer of boek bij EXPLORE ECUADOR

  Neem contact op met deze aanbieder voor tarieven en beschikbaarheid.

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER EXPLORE ECUADOR

     +593 988 094 640
     https://explore-ecuador.be/    Extra Faciliteiten :

  • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+593995934900)

     Tom Schelstraete

    PLAN JE REIS

  Informeer of boek bij EXPLORE ECUADOR

   Neem contact op met deze aanbieder voor tarieven en beschikbaarheid.