INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Fiets- en Wandelbeurs Online Experience: Bestel Tickets met Korting

   De erg populaire Fiets- en Wandelbeurs wordt dit jaar georganiseerd als een Online Experience, meer bepaald op vrijdag 23 en zaterdag 24 april 2021, telkens van 10u tot 16u.

   Voor de Online Experience is de succesvolle formule van de Fiets- en Wandelbeurs vertaald naar ‘digitaal’. Ook online is er nog steeds sprake van een plattegrond en van stands, van ervaren fietsers en wandelaars die je advies geven, en van lezingen en workshops. Zo blijft het event ook in digitale vorm een mix van informatie en beleving. Met een paar muisklikken tover je stands van bijvoorbeeld bestemmingen tevoorschijn, bezoek je een online lezing of kun je chatten of videobellen met exposanten, informanten en andere bezoekers.

   Als officiële partner van deze organisatie zal Bij Landgenoten uiteraard als standhouder op deze beurs aanwezig zijn, en de bezoekers doorverwijzen naar de e-magazines Wandelen bij Land- en Taalgenoten en Fietsen bij Land- en Taalgenoten.

   Alle ingeschreven exposanten kun je hier ontdekken, en via deze pagina kun je het actueel lezingen- en workshopaanbod bekijken. Deze informatie wordt momenteel dagelijks nog bijgewerkt.

   Tickets voor deze Online Experience kosten tijdens de online beursdagen € 7 per huishouden. In voorverkoop betaal je t.e.m. 22 april slechts € 5 per huishouden. Maar dankzij Bij Landgenoten kan het nóg goedkoper. Betaal via deze link slechts € 4 per huishouden.

   Breng de Online Experience zeker een bezoekje op 23 of 24 april 2021, als je een wandel- of fietsvakantie plant in de nabije toekomst.

   TIP !
   Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!