INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Finca Las Cañadas Lijkt Immuun voor COVID-19

   De natuur heeft al lang niet meer zo diep kunnen ademen. De lente wist helemaal nergens van en ook de zomer zal het niet geweten hebben. Alles ging gewoon verder en het lijkt zelfs of alles er nog mooier en vrijer van is geworden. Misschien zijn we ons er nu meer van bewust en beseffen we dat de natuur eigenlijk de enige veilige plek geworden is. Op Finca Las Cañadas hebben Bart & Gwen niet zoveel gemerkt van het hele Covid gedoe. Midden in de natuur hoef je geen mondmaskertje te dragen, en social distancing is eenvoudig op een domein van 20 hectare met slechts 2 accomodaties. Ze gaan ook deze zomer hun gasten de aandacht geven die ze tijdens hun vakantie verdienen. Deze keer veilige aandacht met een hart.

   In de streek, het binnenland van Spanje tegen de Portugese grens, waren er maar enkele Coronagevallen, import uit de grote steden. Het viel op hoe volgzaam en gedisciplineerd de plattelandsbevolking wel is, een groot verschil met de costa’s en andere trekpleisters, waar het soms wel “alle remmen los” leek. Bart en Gwen kregen bezorgde vragen van vrienden uit België over de toestand hier. Terwijl zich eerder zorgen maakten over de roekeloosheid waarmee sommigen met de situatie omgingen. 

   Bart en Gwen zijn er zeker van dat je bij hen van een prachtige, veilige vakantie kan genieten. Er is voor deze zomer nog voldoende beschikbaarheid. Rust en natuur, meer hebben ze nu niet nodig om te recupereren van wat hen overkwam. Het Finca Las Cañadas-team wenst je alvast een fijne zomer.

   Meer info op de website van Finca Las Canadas.

     Informeer of boek bij FINCA LAS CAÑADAS


    

   TIP !
   Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!