INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Foodbag: Korting voor Leden Bij Landgenoten Club

   Foodbag

   Begin dit jaar werd de Bij Landgenoten Club gelanceerd. Het succes van dit nieuwe initiatief illustreert de kracht van de community die kleinschalig en veilig reizen naar bestemmingen bij land- en taalgenoten hoog op het verlanglijstje heeft staan. In het kielzog van dit nieuwe initiatief zijn we een resem partnerships aan het opzetten met Belgisch verankerde bedrijven en organisaties, en het is met immense trots dat we vandaag een partnership met Foodbag kunnen aankondigen.

   Wie lid wordt van de Bij Landgenoten Club kan met heel zijn gezin profiteren van de voordelen van de Bij Landgenoten Club. Wie voldoende tijd wil vrijmaken voor het maken van reisplannen, kan daarom gerust af en toe eens kiezen voor de maaltijdboxen van Foodbag. Daarom biedt Foodbag nu een flinke korting aan leden van onze club bij hun allereerste bestelling.

   Foodbag is een op-en-top Belgische onderneming die verse ingrediënten en heerlijke recepten aan huis levert. Niet alleen is het Foodbag-team afkomstig uit zowat elke windhoek van het land, ook voor hun producten gaan ze steeds op zoek naar gevarieerde leveranciers en dat het liefst binnen de landsgrenzen. Er wordt wekelijks gekozen voor seizoensgebonden en biologische ingrediënten waar mogelijk. Foodbag probeert bovendien zo transparant mogelijk te communiceren over de producten en kiest zo vaak mogelijk voor een duurzaam alternatief.

   De Zweedse Belg Anders Asarby richtte in 2011 Smartmat op. Gedreven door een passie voor gezond en lekker eten. Gentenaar Stéphane Ronse leverde met zijn Foodbag sinds 2014 maaltijdboxen aan huis – met veel aandacht voor variatie in het smaakpatroon, de ingrediënten én de keukenbeleving. Sinds 2019 roeren de twee samen in de kookpotten onder de naam Foodbag. Niet onlogisch, want Smartmat en Foodbag kookten altijd al volgens hetzelfde familierecept. De ingrediënten: verse, kwalitatieve – en als het kan biologische – producten van lokale leveranciers, afgekruid met een duurzaam karakter. Op-en-top Belgisch. Korys, de familiale investeringsholding van Colruyt, ondersteunde de fusie. Foodbag doet bovendien alles zelf: van de receptontwikkeling over de fotografie, het zoeken naar leveranciers en het klantencontact.

   Foodbag wil inspireren in de keuken. Ze leveren elke week maaltijdboxen met verse ingrediënten en originele recepten aan huis. De menu’s zijn telkens een mix van unieke smaakcombinaties, Belgische klassiekers en toegankelijke gerechten.

   Dat gezond en evenwichtig eten ook lekker kan zijn bewijst Sandra Bekkari. Alle gerechten worden volgens de Sanamethode samengesteld zodat jij zorgeloos kan genieten.

   Van het samenstellen van de maaltijden tot het beantwoorden van jouw vragen en het leveren van je box, het Foodbag team staat elke dag klaar om jou op je wenken te bedienen. Het team komt wekelijks samen om alle vragen te verwerken zodat ze je zo goed mogelijk kunnen bedienen.

   Foodbag heeft sinds vorig jaar ook een eigen koerierdienst. Om de maaltijdboxen aan je voordeur te krijgen, schakelen ze voornamelijk vijftigplussers en gepensioneerden in. Daarmee is Foodbag de eerste en enige Belgische speler in de fresh food e-commerce markt, met een eigen actief gekoeld distributienet waarbij kwaliteit van dienstverlening voorop staat.

   De Foodbag-chefs stellen elke week 14 gezonde en gevarieerde gerechten voor, waar jij er drie of vier uitpikt en zo je eigen, persoonlijke maaltijdbox samenstelt voor 1 tot 5 personen. Of je nu gaat voor (een mix van) vegetarische, originele, kindvriendelijk en snelle of Sanaproof gerechten. Dankzij de praktische en eenvoudige receptenkaarten tover je in no time een heerlijke maaltijd op tafel. Je kan je Foodbag ook uitbreiden met een fruitmand, een kant-en-klare traiteurschotel , granola, soep, brood, verse sapjes, ontbijtbox, een aperobox of zelfs een pakket vol tussendoortjes.

   Lid worden van de Bij Landgenoten Club kan via deze link.