INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer(optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer(optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2023 is beschikbaar: 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan via deze link.
   VRIJKAARTEN: VAKANTIESALON BRUSSEL – Vraag nu je vrijkaarten aan via deze link.
   Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Word lid via deze link. Inclusief gratis magazine!
   Finca Amorosa (Spanje, Andalusië): korting bij boekingen vanaf 3 nachten – MEER INFO
   EDITIE 2023 IS VERS VAN DE PERS! BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

   Europa > Griekenland

   Footscapes of Crete

   10 /10 (1 recensie)

   Footscapes of Crete - Logeren bij Taalgenoten op Kreta

   Jeroen & Ria verwelkomen je graag op Footscapes of Crete. Drie moderne vakantiewoningen en een glampingpod liggen op een unieke locatie. Footscapes ligt op de top van een heuvel waardoor je een fantastisch uitzicht hebt rondom. Je logeert echt midden in de natuur. Weg van de drukte en weg van de hectiek.

   Bij de vakantiewoning zijn twee terrassen, één aan de voor- en één aan de achterkant. Hierdoor heb je uitzicht op zee én op de bergen, de Psiloritis en de Levka Ori.

   Regelmatig vliegen er vale gieren over, omdat ze in de heuvels bij ons hun nesten bouwen. In de zomer ben je getuige van de zwermen bijeneters die in de omgeving verblijven. Ook arenden, adelaars, haviken, uilen en de hop worden regelmatig waargenomen.

   ‘s Nachts zijn duizenden sterren met het blote oog zichtbaar. Doordat er geen lichtvervuiling is, kun je duizenden sterren met het blote oog waarnemen. Bij helder weer lijkt het of je de Melkweg kunt aanraken.

   Elke vakantiewoning is licht en ruim (40 m²) en is sfeervol modern Grieks ingericht. Er is airconditioning, maar ook een open haard en centrale verwarming voor de koudere dagen. De inrichting is erg compleet. De keuken heeft een volledige inrichting, waardoor alles aanwezig is om een goede maaltijd te kunnen bereiden.

   De douche heeft een krachtige straal en er is voldoende warm water, ook als de zon niet schijnt.

   De glampingpod is een unieke accommodatie gelegen op een kleine heuvel op het terrein van Footscapes. Deze houten blokhut is zeer geschikt voor een wat avontuurlijker verblijf. Het heeft alles wat je nodig hebt om te genieten van een fantastische omgeving. De buitendouche en toilet zijn geheel voor privé gebruik. Buiten douchen met het zicht op de Egeïsche zee, wie wil dat nu niet?

   Voor de gasten is er een prachtig eco-zwembad met zonnedek. Vanuit het zwembad heb je een onverstoord uitzicht op de omgeving. Je kunt bij helder weer wel 80 km ver kijken over het berglandschap.

   Footscapes ligt net buiten het dorpje Kástellos, dicht bij Armenie aan de doorgaande route tussen Rethymnon (12 km) in het noorden met Spili verder naar het zuiden. Kástellos heeft één Taverna, waar je prima kunt eten. Hier ervaar je de Kretenzer gastvrijheid. Waar je onder het genot van de nodige wijn en raki, zult genieten van de traditionele Kretenzer keuken. De kans is groot dat eigenaar Vasillis bij je aanschuift om een raki met je te drinken, terwijl hij met je de wereldproblemen bespreekt. Na het drinken van de nodige alcohol lijken deze al een stuk minder…

   Meer info op de website van Footscapes of Crete.

     RECENSIES
   Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

    


    
    Informeer of boek bij FOOTSCAPES OF CRETE
     
      PRAKTISCHE INFO OVER FOOTSCAPES OF CRETE

       +306 974 994 598 | +31 612 672 684
       http://www.footscapesofcrete.com/  


    Maximale Capaciteit: 8 personen

    Extra Faciliteiten :

    • Wifi beschikbaar
    • Zwembad aanwezig

       Jeroen Wouters & Ria Swinkels (NL)

      PLAN JE REIS NAAR FOOTSCAPES OF CRETE

      LIGGING VAN FOOTSCAPES OF CRETE

    Adres: 74100 Kástellos Rethymno, Griekenland (Kreta)


     
      LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN FOOTSCAPES OF CRETE
    Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van FOOTSCAPES OF CRETE boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
     
    Accommodatie
    Via
    Dienst
    Extra
    Tijdstip
    Recurring info
    Info
    Bevestiging
    We aren’t able to process your payment. Please, try again.
    Bedankt voor je Aanvraag!
    OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


     
    Informeer of boek bij FOOTSCAPES OF CRETE