BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Promoties

Glamping Place de la Famille: Exclusieve Korting

Yvo, Bonny en hun kids gaan in 2023 hun derde seizoen draaien in de prachtige Dordogne bij Glamping Place de la Famille. Na al twee hele fijne en gezellige zomers maken ze zich weer op voor een topzomer! Zo gaan ze nog eens 4 tenten vernieuwen, komt er een groot klimrek bij op het terrein, gaan ze weer nieuwe heerlijke gerechten voor de table d’hôtes verzinnen en een ‘hangout’ voor de wat oudere kindjes creëren.

In de 12 ingerichte safarilodge tenten is het kamperen met luxe. Er zijn goede bedden aanwezig en deze zullen opgemaakt zijn bij aankomst, er is een geoutilleerd keukenblok met 2-pitsgasfornuis en een koelkast. In de ruime veranda’s, de meeste ook afsluitbaar, is het heerlijk uitrusten op de loungeset. Er is zelfs een privé badkamer per tent waar zich een douche, toilet en lavabo bevinden.

In het omheinde zwembad, de speeltuin, de peuterbox of het speelkasteel kunnen de kindjes fijn spelen. Kinderen vermaken zich altijd heerlijk en willen vaak niet eens mee op uitstapjes, terwijl er zoveel te doen is in deze regio! Daarom via BijLandgenoten.be 15% korting op je tweede week!

Gebruik op het reserveringsformulier de code BIJLANDGENOTEN2023 en de korting wordt automatisch toegekend.

Neem gerust een kijkje op de website voor de verschillende accommodaties.


 
 Informeer of boek bij GLAMPING PLACE DE LA FAMILLE

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!