TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Azië > Thailand

Guesthouse Kowsoeanloeang

10 /10 (28 recensies)

Guesthouse Kowsoeanloeang - Logeren bij Belgen in Thailand
Regio : Azië > Thailand
AccommodatietypeB&B
Maximale Capaciteit: 10 personen
Beheerder(s): Rudi Doms

Guesthouse Kowsoeanloeang bestaat uit een villa en een bijgebouw op een volledig afgesloten domein en bevindt zich 100 km ten westen van Bangkok. Het gastenhuis is aldus centraal en perfect gelegen voor al je uitstappen in heel Thailand. Kowsoeanloeang is niet zomaar een B&B, maar een allesomvattend vakantieverblijf voor een beperkt aantal personen per periode. Dit guesthouse zorgt er niet alleen voor dat je je thuis voelt in Thailand, maar de eigenaars verzorgen ook persoonlijk met eigen vervoer de luchthaventransfers en alle dagtrips en meerdaagse tours door heel Thailand, dit alles méér dan betaalbaar en in het Vlaams. Je bent hier immers te gast bij landgenoten.

In de villa bevinden zich 4 slaapkamers, namelijk 2 masterbedrooms met eigen badkamer en airco en 2 superior rooms met airco en  eigen badkamer. Elke kamer heeft ook een mini safe ter beschikking. In de villa is ook een gemeenschappelijke ruime zit- en eetruimte. Een grote flatscreen tv met schotelantenne en geluidsinstallatie zijn in het salon aanwezig.

Er is een ruim terras achteraan waar men een mooi uitzicht heeft op de exotische tuin met zwembad en de achterliggende tuin en de overheersende berg Kowsoeanloeang. Vanop dit terras begrijp je wat bedoeld wordt met “het paradijs”. Een gebouw in de tuin is voorzien van een fitness en spa waar professionele oliemassage mogelijk is op afspraak.

In het bijgebouw, dat van de villa wordt gescheiden door een vijver, is er 1 gezellige kamer beschikbaar met een badkamer en ventilatorkoeling. Deze kamer is eenvoudiger dan de kamers in de villa.

Alle kamers zijn uitgerust als tweepersoonskamers, in de 2 masterbedrooms kan er een 1-persoonsbed worden bijgeplaatst.

Fietsen staan gratis ter beschikking van de gasten en er wordt samen met de eigenaars een fietsroute uitgewerkt indien gewenst.

Het guesthouse bevindt zich temidden van de rijstvelden en men kan dus niet op eigen houtje gaan shoppen. Dit is de prijs die je betaalt voor de intense rust. Men hoeft enkel kenbaar te maken indien men gebruik wil maken van het vervoer en dit staat onmiddellijk en gratis ter beschikking voor shoppen of restaurantbezoek in Ratchaburi City.

Het guesthouse is niet geschikt voor backpacktoeristen. Er is geen bushalte vlakbij en een treinstation is 13 km ver. Een overvolle bagage aan kleding meebrengen hoeft niet, het was- en strijkwerk wordt gedaan tegen een kleine vergoeding.

In de prijs van een overnachting is telkens een ontbijt inbegrepen. Het ontbijt is overwegend Belgisch maar een Thais alternatief kan gewoon gevraagd worden (een Thais onbijt is eigenlijk niets anders dan rijstsoep). Er wordt steeds vers overheerlijk seizoensfruit gratis aangeboden bij het ontbijt.

Lunch en diner kunnen soms worden verzorgd in de villa maar meestal wordt een bezoek gebracht aan plaatselijke restaurants waar het eten echt meer dan lekker is, echt Thais en goedkoop. Diverse restaurants in de buurt zijn makkelijk te bezoeken, je wordt hier gratis gebracht en er is steeds iemand van het guesthouse aanwezig die samen met jou de beste keuze kan maken in het steeds uitgebreide menu. Deze service is gratis. De Thaise keuken is een genot van A tot Z en ook de Thaise bieren zijn zelfs voor bierkenners meer dan de moeite waard.

Elk jaar vindt er vernieuwing plaats aan de accommodatie en de tuin. En ondanks het feit dat het guesthouse rustig is gelegen temidden van de rijstvelden, wordt hier toch gratis Wifi aangeboden.

Meer info op de website van Guesthouse Kowsoeanloeang.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven
Of wees eens super origineel, en bezorg ons een video review
  VIDEO VAN GUESTHOUSE KOWSOEANLOEANG


 
 Informeer of boek bij GUESTHOUSE KOWSOEANLOEANG

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER GUESTHOUSE KOWSOEANLOEANG

     +66 89 812 5691 | +66 89 230 9477
     http://www.kowsoeanloeang.com  


  Aantal Kamers: 4
  Maximale Capaciteit: 10 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Avondmaal mogelijk
  • Zwembad aanwezig

     Rudi Doms

    PLAN JE REIS

    LIGGING VAN GUESTHOUSE KOWSOEANLOEANG

  Adres: 66MOO12 Tambun Koplapla Amphur Muang, Ratchaburi 70 000, Thailand


   
  Informeer of boek bij GUESTHOUSE KOWSOEANLOEANG