INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer(optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus zes? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer(optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   KOM TOT RUST IN DE ALGARVE!

   Azië > Thailand

   Guesthouse Kowsoeanloeang

   9.9 /10 (26 recensies)

   Guesthouse Kowsoeanloeang - Logeren bij Belgen in Thailand
   Regio : Azië > Thailand
   AccommodatietypeB&B
   Maximale Capaciteit: 10 personen
   Beheerder(s): Rudi Doms

   Guesthouse Kowsoeanloeang bestaat uit een villa en een bijgebouw op een volledig afgesloten domein en bevindt zich 100 km ten westen van Bangkok. Het gastenhuis is aldus centraal en perfect gelegen voor al je uitstappen in heel Thailand. Kowsoeanloeang is niet zomaar een B&B, maar een allesomvattend vakantieverblijf voor een beperkt aantal personen per periode. Dit guesthouse zorgt er niet alleen voor dat je je thuis voelt in Thailand, maar de eigenaars verzorgen ook persoonlijk met eigen vervoer de luchthaventransfers en alle dagtrips en meerdaagse tours door heel Thailand, dit alles méér dan betaalbaar en in het Vlaams. Je bent hier immers te gast bij landgenoten.

   In de villa bevinden zich 4 slaapkamers, namelijk 2 masterbedrooms met eigen badkamer en airco en 2 superior rooms met airco en  eigen badkamer. Elke kamer heeft ook een mini safe ter beschikking. In de villa is ook een gemeenschappelijke ruime zit- en eetruimte. Een grote flatscreen tv met schotelantenne en geluidsinstallatie zijn in het salon aanwezig.

   Er is een ruim terras achteraan waar men een mooi uitzicht heeft op de exotische tuin met zwembad en de achterliggende tuin en de overheersende berg Kowsoeanloeang. Vanop dit terras begrijp je wat bedoeld wordt met “het paradijs”. Een gebouw in de tuin is voorzien van een fitness en spa waar professionele oliemassage mogelijk is op afspraak.

   In het bijgebouw, dat van de villa wordt gescheiden door een vijver, is er 1 gezellige kamer beschikbaar met een badkamer en ventilatorkoeling. Deze kamer is eenvoudiger dan de kamers in de villa.

   Alle kamers zijn uitgerust als tweepersoonskamers, in de 2 masterbedrooms kan er een 1-persoonsbed worden bijgeplaatst.

   Fietsen staan gratis ter beschikking van de gasten en er wordt samen met de eigenaars een fietsroute uitgewerkt indien gewenst.

   Het guesthouse bevindt zich temidden van de rijstvelden en men kan dus niet op eigen houtje gaan shoppen. Dit is de prijs die je betaalt voor de intense rust. Men hoeft enkel kenbaar te maken indien men gebruik wil maken van het vervoer en dit staat onmiddellijk en gratis ter beschikking voor shoppen of restaurantbezoek in Ratchaburi City.

   Het guesthouse is niet geschikt voor backpacktoeristen. Er is geen bushalte vlakbij en een treinstation is 13 km ver. Een overvolle bagage aan kleding meebrengen hoeft niet, het was- en strijkwerk wordt gedaan tegen een kleine vergoeding.

   In de prijs van een overnachting is telkens een ontbijt inbegrepen. Het ontbijt is overwegend Belgisch maar een Thais alternatief kan gewoon gevraagd worden (een Thais onbijt is eigenlijk niets anders dan rijstsoep). Er wordt steeds vers overheerlijk seizoensfruit gratis aangeboden bij het ontbijt.

   Lunch en diner kunnen soms worden verzorgd in de villa maar meestal wordt een bezoek gebracht aan plaatselijke restaurants waar het eten echt meer dan lekker is, echt Thais en goedkoop. Diverse restaurants in de buurt zijn makkelijk te bezoeken, je wordt hier gratis gebracht en er is steeds iemand van het guesthouse aanwezig die samen met jou de beste keuze kan maken in het steeds uitgebreide menu. Deze service is gratis. De Thaise keuken is een genot van A tot Z en ook de Thaise bieren zijn zelfs voor bierkenners meer dan de moeite waard.

   Elk jaar vindt er vernieuwing plaats aan de accommodatie en de tuin. En ondanks het feit dat het guesthouse rustig is gelegen temidden van de rijstvelden, wordt hier toch gratis Wifi aangeboden.

   Meer info op de website van Guesthouse Kowsoeanloeang.

     RECENSIES
   Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

    
     VIDEO VAN GUESTHOUSE KOWSOEANLOEANG


    
    Informeer of boek bij GUESTHOUSE KOWSOEANLOEANG     
      PRAKTISCHE INFO OVER GUESTHOUSE KOWSOEANLOEANG

       +66 89 812 5691 | +66 89 230 9477
       http://www.kowsoeanloeang.com  


    Aantal Kamers: 4
    Maximale Capaciteit: 10 personen

    Extra Faciliteiten :

    • Wifi beschikbaar
    • Avondmaal mogelijk
    • Zwembad aanwezig

       Rudi Doms

      PLAN JE REIS NAAR GUESTHOUSE KOWSOEANLOEANG

      LIGGING VAN GUESTHOUSE KOWSOEANLOEANG

    Adres: 66MOO12 Tambun Koplapla Amphur Muang, Ratchaburi 70 000, Thailand


     
    Informeer of boek bij GUESTHOUSE KOWSOEANLOEANG