TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Hacienda Guaro Viejo: Bijna Volgeboekt

Hacienda Guaro Viejo zit zo goed als vol de komende maanden, maar er zijn nog enkele laatste vrije plaatsjes. Dit zijn de allerlaatste voor de zomer van 2023, dus wees er snel bij!

JULI

 • 01-08/07/23 - 7 nachten - 2 standaard huisjes van 2 à  4 personen: aanbieding voor 2 personen 499€ zonder ontbijt of met ontbijt 660€
 • 21-26/07/23 - 5 nachten - 2 standaard huisjes van 2 à 4 personen: aanbieding voor 2 personen 425€ zonder ontbijt of met ontbijt 540€

AUGUSTUS

 • 21-31/08/23: prijs op aanvraag, 2 standaard huisjes beschikbaar

LIGGING & ACTIVITEITEN

De Hacienda heeft de perfecte ligging voor alle gewenste activiteiten, zowel voor jong als oud. In de zomermaanden zijn er talloze mogelijkheden zoals een rivierwandeling in de Barranco Blanco, kanovaren en waterfietsen in de prachtige turquoise meren van Ardales of een verfrissende tocht met de catamaran waar je een grote kans hebt om dolfijnen te spotten. Maak een duik in de open zee en proef van een heerlijke zelfgemaakte paella! Natuurlijk is er nog veel meer te doen en te zien in Andalusië. Voor meer informatie over de activiteiten, vraag de activiteitenbrochure aan.

NAJAAR (september t.e.m. november)

Voor degene die liever de warme Spaanse temperaturen willen vermijden, zijn er nog voldoende opties in het mooie en vooral aangename najaar. Er is een waaier aan mogelijkheden voor alle mogelijke soorten toeristen. Ben je heel actief en avontuurlijk ingesteld? Bekijk dan zeker de uitdagende wandel- en fietsroutes. Ook voor de cultuurliefhebbers is er een groot aanbod aan prachtige steden en bezienswaardigheden.

Twijfel niet en boek jouw vakantie in Málaga!

Voor meer informatie: stuur een mailtje naar info@haciendaguaroviejo.com, of doe een aanvraag via onderstaand formulier of via de website van Hacienda Guaro Viejo.

 Informeer of boek bij HACIENDA GUARO VIEJO

  Neem contact op met deze aanbieder voor tarieven en beschikbaarheid.

       


   

  TIP !
  Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!