TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


BESTEL NU TICKETS MET €5 KORTING!

Promoties

Hacienda Guaro Viejo: Verlenging Beursactie

Goed nieuws! Voor de fans van bij Landgenoten worden de speciale beursacties van Hacienda Guaro Viejo verlengd tot 29/02/24.

Vanaf een boeking van 7 nachten geldt volgende promo:

 • 5 % korting op de accommodatie/ verblijf => voor 2 personen standaard huisje: 592€ zonder ontbijt  
 • Grote korting op de ontbijtprijs => voor 2 personen standaard huisje: 753€ incl. uitgebreid luxe ontbijt
 • Autoverhuur aan grote korting, type C 36€. => voor 2 personen standaard huisje: 1.045€ incl. luxe ontbijt en auto
 • Enkel voor gasten die bij boeking doorgeven: BEURSACTIE – BIJLANDGENOTEN

Deze prijzen zijn nu met uitzonderlijke vroegboekkorting, geldig bij boekingen vóór 29/02/24. Uiteraard kunnen er meer of minder nachten geboekt worden, maar de actie is vanaf 7 nachten. 

FERIA’s of Feesten: wat is er te doen in 2024?

 • februari: Carnaval , 28/2 Dia de Andaluz met in elk dorp lokale feesten, vooral met paarden en traditionele kledij. 
 • maart/april: Semana Santa , de heilige week voor pasen. Van 23/03 tot 31/3. Met tal van processies op de straten. Echt speciaal om mee te maken.
 • mei: de bloemenmaand vooral in Cordoba worden alle patio’s met bloemen versiert. In Malaga vieren ze Las Cruzos de Mayo , kruizen worden versiert met bloemen in de straten. Op 18 mei is er Noche Blanco: alle musea en bezienswaardigheden in de avond gratis te bezoeken
 • juni: De nacht van 23 op 24 juni, Noche de San Juan, het begin van de zomer, de langste dag van het jaar. Dit word op de stranden geviert. 
 • juli: vele festivals, muziek gelegenheden, Sarlite festival. 16/7 El Virgen del Carmen, de patroonheilige voor de scheepscaart, boten varen uit en laten lichtjes op de zee, vuurwerk op het water. 
 • Aug: Feria de Maalga, het grootste feest van het jaar. Van 17/8 tot 24/8 In Frigiliana vieren ze het festival de Los tres Culturos (Het feest van de drie culturen) 
 • Sept: Luna Mora (middeleeuwse feesten) in Guaro zelf rond 8/9

Bij B&B Hacienda Guaro Viejo krijgen jullie meer dan alleen een bed en ontbijt! Jullie krijgen de beste reistips van ervaren reisleiders. Silvie & Lars vertellen jullie ter plaatse over bezienswaardigheden die niet in de boekjes staan. Ze hebben ook al een hele waaier van arrangementen voor jullie uitgestippeld. Bijvoorbeeld wandelen, fietsen, wellness, paardrijden, actieve activiteiten etc. De 18 nieuwe arrangementen vind je terug op de website www.andalusianexperiences.com onder Beleef Arrangementen. Of op www.haciendaguaroviejo.com. Ook in het Magazine van Bij Landgenoten lees je meer hierover.

Neem snel een kijkje en stel jullie ultieme DOE & DROOM vakantie samen. Silvie & Lars staan altijd klaar voor een helpende hand.

Boek nu alvast je vliegtickets, op dit ogenblik zijn ze nog zeer gunstig, ook voor 2025! Je vliegt al heen en terug voor 200€! Hoe langer je wacht hoe duurder de vluchten. Kijk op Ryanair, TUI Fly of Brussels Airlines.


 
 Informeer of boek bij HACIENDA GUARO VIEJO

       


   

  TIP !
  Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!