BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Europa > Portugal > Leiria

Holiday Home Carmona

Holiday Home Carmona - Logeren bij Landgenoten in Portugal

Vakantiewoning Holiday Home Carmona (Portugal, Zilverkust) ligt op wandelafstand van het strand, de winkels, de restaurants en het centrum van Sao Martinho do Porto. Deze gemeente staat bekend om zijn familievriendelijk strand. In de regio kan je verbluffende bezienswaardigheden bezoeken.

De vakantiewoning is geschikt tot zes personen (en extra twee babywiegjes). Er zijn twee slaapkamers, twee badkamers, een terras op het zuiden met zicht op groene heuvels. Binnen is er televisie, wifi, vaatwasser, wasmachine en alle comfort, die je tijdens een familie-vakantie wenst. Buiten kan gebruik gemaakt worden van het gemeenschappelijke zwembad en de barbecue. De auto wordt veilig in het gebouw geplaatst.

De woning bevindt zich op het gelijkvloers. Mindervalide gasten kunnen hier eventueel terecht (meld dit aan de eigenaars).

Op de website www.portugala.eu (Holiday home Carmona) staan de vrije data , tarieven en extra foto’s.

De eigenaren staan bekend als vriendelijk en gastvrij en doen er alles aan om een leuke vakantie te verzekeren. Je kan bij hen terecht voor informatie van alle aard (autohuur, activiteiten, …).

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij HOLIDAY HOME CARMONA

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER HOLIDAY HOME CARMONA

     +351 936 136 765 | +351 936 136 763
     https://www.portugala.eu/  


  Maximale Capaciteit: 6 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Kindvriendelijk
  • Zwembad aanwezig

     Bert Pannier & Sandra Weemaes

    PLAN JE REIS NAAR HOLIDAY HOME CARMONA

    LIGGING VAN HOLIDAY HOME CARMONA

  Adres: Rua Marechal Carmona 48 B2, 2460-667 Sao Martinho do Porto, Portugal


   
    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN HOLIDAY HOME CARMONA
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van HOLIDAY HOME CARMONA boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij HOLIDAY HOME CARMONA