INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer(optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer(optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2023 is beschikbaar: 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan via deze link.
   VRIJKAARTEN: VAKANTIESALON BRUSSEL – Vraag nu je vrijkaarten aan via deze link.
   Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Word lid via deze link. Inclusief gratis magazine!
   Finca Amorosa (Spanje, Andalusië): korting bij boekingen vanaf 3 nachten – MEER INFO
   EDITIE 2023 IS VERS VAN DE PERS! BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Hotel Camping Sur Yonne Klaar voor Nieuw Seizoen

   Peter & Annemieke van Hotel Camping Sur Yonne zijn helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Ze hebben er zoveel zin in dat ze speciaal voor de volgers van ‘Bij Landgenoten’ even vooruitblikken op 2023.

   “Januari is voor ons altijd een tijd van bezinning, waarbij we ook vooruitkijken naar een nieuw seizoen op Sur Yonne. Waar zijn we trots op, wat willen we verbeteren, hoe bereiken we mensen om naar de prachtige Morvan te komen en te genieten van het Bourgondische leven op Sur Yonne waar de tijd stil lijkt te staan?

   Waar we o.a. trots op zijn? Dat we Sur Yonne omgetoverd hebben tot een Bourgondisch bedrijf waar we in staat zijn om gasten te ontvangen en ze een relaxte vakantie te bezorgen. Dat de camping en het hotel vorig jaar weer gevuld waren met lachende gezichten. Dat de lange tafel afgelopen jaar gelukkig weer mocht, waar we onze gasten verwennen met een Bourgondische maaltijd. Een topper dit jaar is onze bietensalade met geraspte gietenkaas op een bedje van rucola. Het recept staat trouwens op onze website.

   Wat we willen verbeteren? Eigenlijk niets. Zoals Sur Yonne nu draait, past het helemaal bij ons. Het is een uiting van hoe wij in het leven staan en hoe wij mensen graag een fijne vakantie willen aanbieden. Wel zou het leuk zijn om mijn nieuwe hobby (koekjes bakken) ook door te voeren in het seizoen. De vraag is natuurlijk of ik er dan de tijd en de rust voor heb. Eén van mijn favoriete recepten is gemberkoekjes met kruiden. Ook dat recept vind je op onze website.

   Hoe bereiken we mensen om naar de prachtige Morvan te komen? Om de één of andere reden is de Morvan een gebied waar veel mensen langs rijden om naar het zuiden toe te snellen. Zo zonde, want wat is er nu heerlijker om na 6 à 7 uur reizen aan te komen op je vakantie adres en je te installeren op de camping of in een chaletje en daarna aan te kunnen schuiven aan ‘de lange tafel’ voor een heerlijke maaltijd. Naast de vele beschreven wandel- en fietsroutes is het prachtig om een kanotocht te maken over de Yonne. Op die manier geniet je vanaf het water van de prachtige Morvan en wellicht word je getrakteerd op de ijsvogel. Dit is een typische viseter en dus sterk aan water gebonden. Vanwege zijn voorkeur voor steile wanden om in te broeden, komen ze vaak voor bij stromend water, omdat daar van nature door erosie steile oevers ontstaan.   

   Voor iedereen: geniet en maak er een prachtig jaar van, kijk om naar je naasten en nog beter neem ze mee op vakantie naar Sur Yonne.”

   Hotel Camping Sur Yonne is gelegen aan de westrand van het natuurpark du Morvan. Het terrein is 2,5 ha groot en ligt aan de rivier de Yonne.

   Denk je bij Frankrijk aan rust, ruimte, lekker eten, wijn en (actief) genieten, dan zul je het hier prima naar je zin hebben.

   Meer info op de website van Hotel Camping Sur Yonne.


    
    Informeer of boek bij HOTEL CAMPING SUR YONNE
     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!