BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Europa > Frankrijk > Normandie > Manche

Idunn

Idunn - Logeren bij Landgenoten in Frankrijk

Idunn bevindt zich in de stilte, de rust en in het groen in het centrum van het prachtige natuurgebied ‘Le Parc des Marais du Cotentin et du Bessin’. Je kan hier naar hartenlust wandelen en fietsen. De zee is nooit ver weg. Je kan heerlijk kuieren op de uitgestrekte stranden en de talrijke kleine vissershaventjes rondom waar je lekkere zeevruchten kan smullen.

De landing van Normandië (WO II) gebeurde hier vlak bij. Utah Beach en Omaha Beach zijn hier niet ver af. Talrijke musea en gedenkplaatsen rondom zijn het bezoeken waard.

Het huis staat in een mooie tuin met ciderboomgaard en een weelderig groentenhof. Een gezellige tweepersoonskamer bevindt zich gescheiden in het huis (privacy verzekerd) en heeft een eigen badkamer met douche en toilet. Een studio in de tuin voor twee personen met badkamer en keuken behoort ook tot de mogelijkheden.

Anne en Kris verwennen je aan de ontbijttafel met verse eitjes, zelfgebakken brood, croissants en zelfgemaakte confituur. Hun plek is een oase van rust en stilte te midden van de natuur. Ze leven er in eenvoud en authenticiteit in verbinding met de waarden van ecologie en duurzaamheid.

Kris maakt, op bestelling, mooi houtwerk in zijn atelier. Anne, werkt met passie in de natuurlijke tuin waar ze biologische groenten teelt voor eigen gebruik. Geneeskrachtige en aromatische kruiden en ook doorlevende groenten worden hier gekweekt voor de verkoop op plantenmarkten in de streek. Anne geeft cursussen rond permacultuur en er zijn rondleidingen in de tuin mogelijk.

Wifi aanwezig. Fietsenverhuur mogelijk.

Meer info op de website van Idunn.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij IDUNN

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER IDUNN

     +33 974 764 452
     https://www.lafermeidunn.com/  


  Maximale Capaciteit: 4 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Kindvriendelijk
  • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+)

     Anne Vyncke & Kris

    PLAN JE REIS NAAR IDUNN

    LIGGING VAN IDUNN

  Adres: 8 Rue Du Sy, 50480 Amfreville, Frankrijk


   
    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN IDUNN
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van IDUNN boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij IDUNN