INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2022 is er – 84 pagina’s vakantietips bij land- en taalgenoten – Vraag je Exemplaar aan
   NIEUW: MET LANDGENOTEN – Nederlandstalig Begeleide Kleinschalige Rondreizen, Overal ter Wereld – Bezoek de Website

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Il Nido Nero: Slow Week{ends} in Umbria

   Na de aflevering “Ik Vertrek uit Vlaanderen” is de belangstelling bij voor de kleinere en op til staande shelters in Pomonte zeer groot. Il Nido Nero kreeg ook heel vaak de vraag of Il Colle Verde – die wel al te zien was in de aflevering – ook kan afgehuurd worden voor 2 of 4 personen. Wel, vanaf nu kan dit!

   Net omdat Pomonte nog in de steigers staat en om het concept kenbaar te maken, starten Charline & Kristof in 2022 met deze super promotie voor de ecodesign villa Il Colle Verde. De luxe eco-design villa uit “Ik Vertrek” (privé zwembad – 360° UMBRIA – alle comfort – tot en met 12 personen – 5 kamers & 3 badkamers) is nu beschikbaar voor de prijs van de kleine ecodesign cabins!

   Interesse in een short-trip naar Italië waar je volledig kan ontsnappen met je geliefde, gezin of vrienden, op maat? De tijd van een weekend, verlengd weekend of liever wat langer, een midweek? Ontdek Slow Week{ends} in Umbria

   Ben je met 2 en zoek je een plaatsje om je te herbronnen in midden van “de Italiaanse natuur”? Genieten van de rust en van elkaar in de minimalistische ecovilla? En toch dichtbij al het mooie dat Umbria te bieden heeft zoals Assisi, Perugia, …

   Samen met je gezin ontsnappen aan de dagelijkse routine in een kindvriendelijke omgeving? Il Colle Verde is kidsproof ingericht. Slapen onder de sterrenhemel of in coole bunkbeds. Ravotten in het zwembad terwijl jullie genieten van alle comfort! Laat ze Rome of Firenze ontdekken, op amper anderhalf uur van Il Colle Verde. In het voor- en najaar zijn het nog ideale temperaturen met kids.

   Of heb je nood aan ontspanning met je beste vrienden ver van al dat COVID-gedoe? Rond het kampvuur gezellig napraten na een inspannende dag op trektocht met de E-bikes of mini-citytripjes onder vriendinnen, genietend van de Dolce Vita en lekker wijn.

   Wil je iets onvergetelijks meemaken? Kom in het najaar de olijvenpluk doen en later kan je nog nagenieten van je eigen olijfolie thuis.

   Of hunker je om je enkele dagen helemaal op je eentje terug te trekken om in alle eenvoud en stilte te reflecteren, eens alleen maar aan jezelf te moeten denken. Een complete mentale en lichamelijke detox! Mediteren in het zonnetje, terug dichter bij de natuur…? Zalig!

   PRIJZEN VANAF 290 €/nacht VOOR 4 PERSONEN (basispakket). Reis je met meer dan 4 personen, betaal je enkel voor de extra persoon vanaf 80€/pp/nacht.

   Wens je meer te weten te komen over Slow Week{ends}? Klik dan hier.

   Charline & Kristof geven jullie ook graag reistips mee: waar je best je vluchten boekt, bij welke maatschappij je huurwagen boeken, als je met het vliegtuig naar Umbria komt. Kom je met je eigen wagen, nice! Ook hier kunnen ee je adviseren voor de beste routes en leuke stops.

   Slow Week(ends) is ook duurzaam Slow Travel met een tikkeltje luxe. Tijdens je verblijf kan je ook de luxe van een B&B of hotel ervaren! Wens je ontbijtservice? Dit kan! Wens je ook te lunchen of dineren? Dan hebben Charline & Kristof iets speciaals voor jullie in petto! Allemaal BIOLOGISCH – GEZOND & HOME-MADE.

   Extra schoonmaak, lakens of badlinnen nodig? Ook boodschappenservice is geen enkel probleem.

   Charline en Kristof , Jack en Tess…. en Blu hopen je snel te mogen ontvangen in Umbria!

   Meer info op de website van Il Nido Nero.

   Informeer of boek bij IL NIDO NERO


    

   TIP !
   Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!