BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

In Casa Verano Eterno Eindigt de Zomer Nooit

Voor degenen die behoefte hebben aan rust en ontspanning in een zomerse sfeer onder de warme Spaanse zon: welkom in Casa Verano Eterno, waar de zomer nooit eindigt.

Een rustige vakantie met z’n tweeën, met het gezin of met vrienden, maar ook een sportieve vakantie, voor beide kun je bij Linda & Stefan terecht. Het huis biedt plaats aan 15 personen, ideaal voor grote groepen. De grote villa in Valenciaanse stijl met een modern tintje voorziet je van alle comfort. Alles is aanwezig om er een onvergetelijke vakantie van te maken.

Linda & Stefan willen je het gevoel geven thuis te komen in een gezellig huis en tegelijkertijd ondergedompeld te zijn in een eeuwige zomer. Immers, aan de Costa Blanca heb je meer dan 300 dagen zon per jaar.

De villa heeft 3 appartementen – 2 met 2 slaapkamers en 1 met 1 slaapkamer – en er is ook 1 aparte slaapkamer met badkamer die kan worden gekoppeld aan één van de appartementen. In totaal zijn er 6 slaapkamers en 6 badkamers.

In de tuin bevindt zich een zwembad van 9 x 4. Recent is er ook een petanquebaan, pingpong-tafel en een dartsbord toegevoegd. De tuin is volledig omheind, waardoor kinderen veilig kunnen spelen. Er is voldoende ruimte om te zonnen of om de schaduw op te zoeken.

Ook fiets- en autoverhuur worden aangeboden.

Meer info op de website van Casa Verano Eterno of via onderstaand formulier.


 
 Informeer of boek bij CASA VERANO ETERNO

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!