INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2022 is er – 84 pagina’s vakantietips bij land- en taalgenoten – Vraag je Exemplaar aan
   NIEUW: MET LANDGENOTEN – Nederlandstalig Begeleide Kleinschalige Rondreizen, Overal ter Wereld – Bezoek de Website

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   In het Oog van de Corona Storm: Kattenkwaad in Cortijo La Haza

   De Corona crisis heeft intussen de hele wereld in zijn greep en de gevolgen zijn voor velen niet te overzien. In een reeks artikels brengen we op regelmatige basis verslagjes vanuit de buik van de Corona epidemie: rechtstreeks uit de mond van Belgische en Nederlandse eigenaars van accommodaties in het buitenland, die angstvallig de situatie het hoofd bieden, gezond trachten te blijven en hun inkomstenstroom in gevaar zien komen. Vandaag wijken we wat af van de traditie, want we kregen een verslagje binnen van… Popsie, Lexi en TJ – de 3 katten van Cortijo La Haza (Spanje). Kattenkwaad in Coronatijden:

   “Hallo! Wij zijn Popsie, Lexi en TJ, het 3-talige PR en animatie poezenteam van Cortijo La Haza, een klein vakantieparadijsje verscholen tussen duizenden olijfbomen in het diepe landelijke zuiden van Andalucía.

   Niet te geloven in wat voor nare en rare tijden we terecht gekomen zijn. Eigenlijk snappen we het ook niet zo goed: we hadden net ongeveer anderhalve maand vakantie gehad en begonnen met opgeladen batterijtjes in februari aan het seizoen 2020. In december hadden onze baasjes Patriek en Bernadette nog 3 badkamers vernieuwd, ze zijn immers in de winter altijd druk bezig met allerlei verbeteringen en vernieuwingen. Wij vinden dat heel leuk want we kunnen dan heerlijk overal naar hartelust spelen en kattenkwaad uithalen.

   De eerste gasten kwamen aan op 6 februari en wij liepen alweer netjes in het gareel. Eén van ons loopt meestal bij aankomst mee wanneer Bernadette de cortijo vol trots toont. Als er kindjes komen is Popsie altijd van dienst omdat zij zich graag laat aaien en de kinderen er zo meteen een nieuw vriendinnetje hebben. Popsie kan ook heel goed met gestresste mensen overweg, ze heeft niet voor niets het predikaat Zen-kat zich met recht toegeëigend. Lexi gaat dan weer graag een wandelingetje maken met de gasten tussen de olijfbomen en bedient ze daarna graag van een kopje koffie. TJ, de jongste van dienst, maakt iedereen aan het lachen met zijn malle fratsen.

   Zoals jullie zien, we hebben een goede taakverdeling en hadden er weer echt zin in. Maar plots kwam er niemand meer en werd het heel stil hier op onze berg. Geen gasten, geen personeel (de Spaanse furies Carmen en Eli, die wij ook heel leuk vinden). Wij katten hoefden niet echt in “confinamiento” zoals ze dat hier noemen, maar uit solidariteit met onze baasjes hebben wij onze bezigheden aangepast en helpen wij hen bij het tuinieren en klusjes en zorgen we ervoor dat de muizen– en konijnenbestand op peil blijft. Daarbij vinden we het ook heel leuk de zwaluwen die hier ook wonen lekker te pesten (maar helaas zijn ze altijd buiten bereik). Onze belangrijkste taak is nu echter onze baasjes in deze moeilijke tijden op te beuren, want geloof ons, het is niet gemakkelijk voor hen hun zaak, waar ze al 13 jaar lang hun hart en ziel instoppen, nu stilgelegd te zien in de mooiste periode van het jaar en wie weet voor hoe lang…

   Zij en wij kunnen niet wachten totdat we iedereen hier weer een warm welkom kunnen geven, het welkomstdrankje staat klaar, net zoals de gulle lach van Bernadette, het heerlijke eten van Patriek en natuurlijk de (katte)kopjes van ons.

   Wij wensen iedereen veel gezondheid, sterkte en geduld en hopelijk tot ziens op Cortijo La Haza!

   PS Op de foto’s zien jullie ons in onze rol en de regenboog over La Haza symboliseert onze hoop op betere tijden.”

   Informeer of boek bij CORTJO LA HAZA


    

   TIP !
   Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!