INFO AANVRAAG

Deze pop-up zal na het succesvol versturen van een bericht automatisch sluiten.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Onderwerp (*)

Uw bericht (*)

Ik ga akkoord met de privacyverklaring:
JA ! (*)


(*) Verplicht veld

X
RESERVATIE AANVRAAG

Deze pop-up zal na het succesvol versturen van een reservatie aanvraag automatisch sluiten.

Naam (*)

Email (*)

Aankomstdatum

Vertrekdatum

Aantal personen (*)

Opmerkingen

Akkoord met de privacyverklaring:
JA (*)


(*) Verplicht veld

X
BIJ LANDGENOTEN
Form is not available. Please visit our contact page.
X
Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

In het Oog van de Corona Storm: Kattenkwaad in Cortijo La Haza


#HELPLANDGENOTEN - STEUN CORTJO LA HAZA
Koop een waardebon bij CORTJO LA HAZA in het kader van de solidariteitsactie #helplandgenoten die werd gelanceerd in het kader van de huidige coronacrisis. Volg deze link voor meer info.

De Corona crisis heeft intussen de hele wereld in zijn greep en de gevolgen zijn voor velen niet te overzien. In een reeks artikels brengen we op regelmatige basis verslagjes vanuit de buik van de Corona epidemie: rechtstreeks uit de mond van Belgische en Nederlandse eigenaars van accommodaties in het buitenland, die angstvallig de situatie het hoofd bieden, gezond trachten te blijven en hun inkomstenstroom in gevaar zien komen. Vandaag wijken we wat af van de traditie, want we kregen een verslagje binnen van… Popsie, Lexi en TJ – de 3 katten van Cortijo La Haza (Spanje). Kattenkwaad in Coronatijden:

“Hallo! Wij zijn Popsie, Lexi en TJ, het 3-talige PR en animatie poezenteam van Cortijo La Haza, een klein vakantieparadijsje verscholen tussen duizenden olijfbomen in het diepe landelijke zuiden van Andalucía.

Niet te geloven in wat voor nare en rare tijden we terecht gekomen zijn. Eigenlijk snappen we het ook niet zo goed: we hadden net ongeveer anderhalve maand vakantie gehad en begonnen met opgeladen batterijtjes in februari aan het seizoen 2020. In december hadden onze baasjes Patriek en Bernadette nog 3 badkamers vernieuwd, ze zijn immers in de winter altijd druk bezig met allerlei verbeteringen en vernieuwingen. Wij vinden dat heel leuk want we kunnen dan heerlijk overal naar hartelust spelen en kattenkwaad uithalen.

De eerste gasten kwamen aan op 6 februari en wij liepen alweer netjes in het gareel. Eén van ons loopt meestal bij aankomst mee wanneer Bernadette de cortijo vol trots toont. Als er kindjes komen is Popsie altijd van dienst omdat zij zich graag laat aaien en de kinderen er zo meteen een nieuw vriendinnetje hebben. Popsie kan ook heel goed met gestresste mensen overweg, ze heeft niet voor niets het predikaat Zen-kat zich met recht toegeëigend. Lexi gaat dan weer graag een wandelingetje maken met de gasten tussen de olijfbomen en bedient ze daarna graag van een kopje koffie. TJ, de jongste van dienst, maakt iedereen aan het lachen met zijn malle fratsen.

Zoals jullie zien, we hebben een goede taakverdeling en hadden er weer echt zin in. Maar plots kwam er niemand meer en werd het heel stil hier op onze berg. Geen gasten, geen personeel (de Spaanse furies Carmen en Eli, die wij ook heel leuk vinden). Wij katten hoefden niet echt in “confinamiento” zoals ze dat hier noemen, maar uit solidariteit met onze baasjes hebben wij onze bezigheden aangepast en helpen wij hen bij het tuinieren en klusjes en zorgen we ervoor dat de muizen– en konijnenbestand op peil blijft. Daarbij vinden we het ook heel leuk de zwaluwen die hier ook wonen lekker te pesten (maar helaas zijn ze altijd buiten bereik). Onze belangrijkste taak is nu echter onze baasjes in deze moeilijke tijden op te beuren, want geloof ons, het is niet gemakkelijk voor hen hun zaak, waar ze al 13 jaar lang hun hart en ziel instoppen, nu stilgelegd te zien in de mooiste periode van het jaar en wie weet voor hoe lang…

Zij en wij kunnen niet wachten totdat we iedereen hier weer een warm welkom kunnen geven, het welkomstdrankje staat klaar, net zoals de gulle lach van Bernadette, het heerlijke eten van Patriek en natuurlijk de (katte)kopjes van ons.

Wij wensen iedereen veel gezondheid, sterkte en geduld en hopelijk tot ziens op Cortijo La Haza!

PS Op de foto’s zien jullie ons in onze rol en de regenboog over La Haza symboliseert onze hoop op betere tijden.”

  Informeer of boek bij CORTJO LA HAZA


 

TIP !
Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!


PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL05NSXNTYUJEYktzP2F1dG9wbGF5PTEiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
NIEUW: BIJ LANDGENOTEN TV
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte, win verblijven bij landgenoten, ...
Ik ga akkoord met de privacyverklaring.
Na inschrijving ontvang je een e-mail met een link om je mailadres te bevestigen.
Ontdek onze Uitgaves
e-Magazine Wandelen
e-Magazine Fietsen
Magazine 2019