INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2022 is er – 84 pagina’s vakantietips bij land- en taalgenoten – Vraag je Exemplaar aan
   NIEUW: MET LANDGENOTEN – Nederlandstalig Begeleide Kleinschalige Rondreizen, Overal ter Wereld – Bezoek de Website

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   In het Oog van de Corona Storm: Pascale & Ludwig (Casa Sin Fin)

   De Corona crisis heeft intussen de hele wereld in zijn greep en de gevolgen zijn voor velen niet te overzien. In een nieuwe reeks brengen we op regelmatige basis verslagjes vanuit de buik van de Corona epidemie: rechtstreeks uit de mond van Belgische en Nederlandse eigenaars van accommodaties in het buitenland, die angstvallig de situatie het hoofd bieden, gezond trachten te blijven en hun inkomstenstroom in gevaar zien komen. We vervolgen de reeks met een getuigenis van Pascale & Ludwig van Casa Sin Fin (Spanje).

   Pascale & Ludwig moesten normaal hun gloednieuwe B&B openen op 1 april. Uiteraard vallen deze plannen nu in het water. We laten hen aan het woord, overlopen samen met hen de gevolgen en merken op hoe ze – ondanks de dramatische situatie – toch het hoofd recht houden:

   “Hier wat nieuws over de toestand vanuit B&B Casa Sin Fin in Andalusië. Sinds maandag is het hier niet meer de vraag of je je nog mag verplaatsen. Je mag immers enkel nog naar buiten indien echt noodzakelijk. En er wordt ook streng gecontroleerd door de politie en het leger. Wie zonder geldige reden de straat op gaat, mag zich verwachten aan harde sancties met boetes tot 30.000 euro. Thuis blijven is echt geen verzoek meer hier in Spanje, het is een bevel geworden.

   Sinds vandaag werden de grenzen gesloten voor toerisme. Hier in Spanje neemt men goede beslissingen om ons te beschermen.

   Wij wonen hier in Bédar nog maar sinds oktober vorig jaar en begonnen onmiddellijk aan de verbouwing van onze woning naar een B&B. We maakten een financieel plan met voorziene opening op 1 april 2020! Alles werd hiernaar gepland en het zou ons lukken! Tot het onverwachte op ons pad kwam… het Corona virus! Niemand die zoiets ooit had durven dromen!

   Voorbije zondag werden – een paar dagen vroeger dan gepland door het virus – onze bedden en beddengoed geleverd vanuit België. Onze kamers zijn klaar en kunnen ingericht worden. Wat zijn we fier op het resultaat! Maanden, weken hebben we keihard gewerkt, samen met de werkmannen, aan deze 4 prachtige kamers. Maar voorlopig dus geen gasten om in de watten te leggen, te laten genieten. Geen gezelligheid op onze droomplek! We wachten af, we hebben geen andere keuze.

   Ondertussen zorgen we voor een nog betere afwerking en leggen we ons erop toe om alle details in orde te krijgen. In de mate van het mogelijke natuurlijk, want zonder materiaal aan te kunnen kopen is dit natuurlijk ook weer niet evident.

   Bovenop dit alles komt dan nog eens dat we momenteel ook geen keuken hebben. We bestelden onze nieuwe (Italiaanse) keuken reeds in december en hadden nooit gedacht dat het problematisch zou worden om deze hier te krijgen. We blijven het dus nog een tijdje met onze barbecue doen want op restaurant kan voorlopig ook niet.

   We blijven dus nog even op onze berg en genieten nog alle dagen van ons prachtig uitzicht. Hou jullie allemaal veilig en hopelijk kunnen we snel onze eerste gasten ontvangen! We hebben er zin in!

   Lieve groetjes vanuit B&B Casa Sin Fin!”

   Tot vóór enkele weken nog een bouwwerf…
   Nu klaar om bezoekers te ontvangen, tot COVID-19 er anders over besliste…
   De officiële communicatie van de gemeente Bédar
   Corona Virus
    
   Momenteel slaat het Corona virus wereldwijd hard om zich heen. Alle actuele officiële informatie is terug te vinden op de website www.info-coronavirus.be.
    
   De huidige quarantaine en lockdown maatregelen hebben als doel de pandemie in te dijken. Als iedereen zich aan de opgelegde regels houdt, zal de situatie zich binnen een realistische termijn normaliseren. Kleinschalige B&B’s en vakantiewoningen zijn vanaf dat moment opnieuw een verstandige reisbestemming – ver weg van grote all-in resorts en veelal rustig gelegen, buiten de drukke toeristische zones. Bovendien steun je er de eigenaars mee die op dit eigenste moment veel inkomsten mislopen.
    
   De meeste accommodaties hanteren bovendien een Corona Annuleringsgarantie, waarbij reeds betaalde voorschotten of saldobedragen niet verloren gaan in geval van negatief reisadvies t.g.v. het Corona virus, en waarbij de reisdatum kosteloos kan worden gewijzigd (als je uiteraard binnen dezelfde boekingsklasse blijft). Dit is echter een mes dat aan twee kanten snijdt: omdat veel boekingen in de paasvakantie zullen worden omgeboekt naar het zomerseizoen en najaar, dreigen de beschikbaarheden in die periodes snel vol te lopen. We raden dus aan om – geruggensteund door de Corona garantie – de boekingen voor deze zomer en dit najaar niet te lang uit te stellen.

   Informeer of boek bij CASA SIN FIN


    

   TIP !
   Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!