INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   In het Oog van de Corona Storm: Tanja & Vince (Charming B&B Dar ta’Zeppi)

   De Corona crisis heeft intussen de hele wereld in zijn greep en de gevolgen zijn voor velen niet te overzien. In een reeks artikels brengen we op regelmatige basis verslagjes vanuit de buik van de Corona epidemie: rechtstreeks uit de mond van Belgische en Nederlandse eigenaars van accommodaties in het buitenland, die angstvallig de situatie het hoofd bieden, gezond trachten te blijven en hun inkomstenstroom in gevaar zien komen. We vervolgen de reeks met een getuigenis van Tanja van Charming B&B Dar ta’Zeppi (Malta). Ze beschrijft hoe ze samen met haar man Vince, hun zoontje Cyriel en de 7 poezen aan den lijve ondervindt hoe het virus het leven op het eiland op zijn kop zet:

   “Gozo, de kleine prachtige rots in het midden van de Middellandse zee. Wij, eigenaars van Charming B&B Dar ta’Zeppi Gozo, mogen ons gelukkig prijzen, in deze bange coronatijden, dat we op Gozo (het meest natuurlijke & ook wel de groententuin van Malta genoemd) wonen.

   Gozo is tot nu toe gespaard gebleven, maar helaas heeft Malta ondertussen 400 COVID19-gevallen. Gelukkig geen kritieke gevallen en de meesten patiënten worden thuis behandeld. De luchthavens & de havens waar met de cruiseliners & de catamarans dagelijks toeristen aankwamen, werden geleidelijk gesloten en al diegenen die aankwamen, waren verplicht 14 dagen in quarantaine te gaan om verpreiding tegen te gaan.

   Helaas is het ook voor ons, zoals voor alle B&B’s in heel de wereld, een financiële ramp. Door de lock-down hebben we sinds maart geen gasten meer en wie weet voor hoe lang nog. Maar we zijn gezond en proberen gezond te blijven door te wandelen in de prachtige natuur, te zwemmen in de azuurblauwe zee, Zumba-work-outs aan het strand te doen, maar dit alles onder strikte voorwaarden, opgelegd door de regering.

   Tja, al kijk ik er wel naar uit om opnieuw onze gasten te verwelkomen en te verwennen, toch moet ik ook wel toegeven dat na 17 jaar op Gozo een B&B uit te baten, wat heel hard werken betekent,het ook een soort van verademing is, een soort van ‘eye’opener. Ik ben Gozo opnieuw aan het herontdekken en ik besef heel duidelijk waarom ik verliefd geworden ben op dit wondermooie eilandje (en op mijn man natuurlijk). Ik heb ook opnieuw de tijd om ‘artist’ te zijn, mijn witte canvassen worden lanzaam maar zeker een kleurspektakel. Corona zal dus toch nog iets positiefs in zich hebben.

   We blijven optimist, we zorgen goed voor elkaar, we passen ons aan van dag tot dag, we helpen onze naasten en zien wel wat de toekomst brengt. Het belangrijkste is dat we nu gezond blijven en dat jullie allen gezond blijven, zodanig dat – als ‘Gozo’ op jullie wishlist 2021 komt te staan – we jullie met open armen kunnen verwelkomen en verwennen!

   Warme zonnestralen en hou jullie goed !”

   Informeer of boek bij CHARMING B&B DAR TA' ZEPPI


    

   TIP !
   Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!