TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2023 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Jaarbeurs Roeselare: ‘Bij Landgenoten’ Exposanten Openen Reisseizoen 2024

Reisplannen maken voor 2024, het kan dit jaar al bijzonder vroeg. Tijdens de Jaarbeurs Roeselare (van 1 t.e.m. 12 november 2023) zal een ruime delegatie ‘Bij Landgenoten’ eigenaren aanwezig zijn in Roeselare Expo. De beurs omvat een uitgebreide Travel Zone, met daarin o.a. een Bij Landgenoten Travel Island en een Bij Landgenoten Travel Café.

Volgende accommodaties en organisaties maken hun opwachting in Roeselare:

Voor vrijkaarten kun je terecht bij elk van deze exposanten.

De beurs is dagelijks geopend van 14:00 tot 19:00. Op zondag 5 november en zondag 12 november openen de deuren reeds om 10:00. Naar goede gewoonte is ook het gratis Bij Landgenoten Magazine er verkrijgbaar.

Behalve de Travel Zone heeft de beurs nog veel meer te bieden. Ca. 170 exposanten laten je kennismaken met een ruim aanbod van producten en diensten. Daarnaast is er een uitgebreid nevenprogramma met ruim 45 activiteiten verspreid over de 12 beursdagen. De beurs is dit jaar een echte belevenisbeurs met een interessant aanbod op elke beursdag. Het loont dus zeker de moeite om de beurs verschillende dagen te bezoeken, ook in functie van de exposanten die je graag zou willen spreken.

De standen van de ‘Bij Landgenoten’ exposanten op het Travel Island zijn erg ruim en lenen zich perfect om kennis te maken met de eigenaren of met andere gasten – diverse eigenaren zullen er een netwerkmoment voorzien tijdens de beurs. In het Travel Café ligt de nadruk dan weer op gezelligheid en een face-to-face gesprek met de eigenaren. Vlak naast het Travel Café bevindt zich Monkey Bar – een cocktailbar. Zeker eens proberen! 

Jaarbeurs Roeselare
1 > 12 november 2023
www.jaarbeursroeselare.be
#verrassend #anders