INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2022 is er – 84 pagina’s vakantietips bij land- en taalgenoten – Vraag je Exemplaar aan
   NIEUW: MET LANDGENOTEN – Nederlandstalig Begeleide Kleinschalige Rondreizen, Overal ter Wereld – Bezoek de Website

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   JADORE SAFARIS: Eindejaarsactie en (Very) Last Minutes

   Waarom nog niet even genieten van de (coronavrije) warmte op een JADORE safari? Deze periode is een mooie tijd om af te reizen naar zuidelijke oorden zoals Oost-Afrika. De temperatuur in België en Nederland daalde ondertussen tot sneeuwens toe zienderogen, de dagen werden korter en zelfs de klok werd ook nog eens teruggezet. De meeste gewassen zijn ondertussen geoogst, de akkers zijn winderig, koud, nat en weids. We zagen ook de vogels al in een diepe V zuidwaarts vliegen en je kan ze nu achterna vliegen. De kerstvakantie is dan ook een prachtige periode om op safari te gaan. Terwijl het hier koud en kil is, even gaan opwarmen onder de Afrikaanse zon.

   Tanzania reizen van JADORE SAFARIS zijn altijd op maat gemaakt en dus aan te passen naar jouw wensen. En geef nu toe, wie kan jouw safari beter organiseren dan iemand die er zelf woont?

   De kerstvakantie staat voor de deur en dit wordt dus een last minute, maar ook voor volgend jaar zijn er nu (bij boekingen vóór nieuwjaar) kortingen tot 200 euro per persoon. Voor alle reizen die je in 2022 pas doet, vraagt JADORE SAFARIS ook geen voorschot meer. Pas in de laatste 45 dagen vóór afreis moet de totale reissom worden betaald. Dus kosteloos annuleren en geen zorgen meer, mocht een reis door COVID of andere problemen niet meer door kunnen gaan.

   JADORE SAFARIS biedt reizen naar Oost-Afrika, op maat gemaakt. Ontdek Tanzania met aandacht voor de lokale bevolking, de prachtige natuur en de wilde dieren. Georganiseerd vanuit Tanzania door Belgische eigenaren. Bezoek alvast de website en bekijk daar al eens enkele reisvoorbeelden.

   Nog even dit: alle foto’s op de website van JADORE SAFARIS zijn zelf genomen foto’s. Als gewone hobbyfotograaf, en daarom in ieder geval erg trots dat al onze website-foto’s en social media-berichten “zelfgemaakt” zijn. Net als jouw toekomstige safari: persoonlijk samen gesteld. Wij zijn een in Tanzania geregistreerd bedrijf met een licentienummer van een touroperator (certificaat van oprichting BRELA nr. 150913284 en TALA-licentienr.: 007708), ook Tanzanian Association of Tour Operators (TATO), Tanzania Tourist Board (TTB) en Interpretive Guides Society (IGS).

   Informeer of boek bij JADORE SAFARIS


    

   TIP !
   Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!