INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer(optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer(optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X
   BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!
    VIP-PROFIEL

   Afrika > Kenia > Oeganda > Tanzania

   JADORE SAFARIS

   9.8 /10 (9 recensies)


   JADORE SAFARIS BIEDT EEN KORTING (-€100) AAN LEDEN VAN DE BIJ LANDGENOTEN CLUB
   Lees de exacte details hieronder. Word lid van de Bij Landgenoten Club en win je lidmaatschapsgeld direct terug.

   Jadore Safaris - Nederlandstalige Begeleide Reizen in Tanzania

   “Ik heb nooit geweten van een ochtend in Afrika toen ik wakker werd dat ik niet gelukkig was.”
   Ernest Hemingway

   Koen & Katja zijn een Belgisch koppel. Met hoofdzetel in Arusha (Tanzania) organiseren ze sinds 2020 reizen en safari’s in Oost-Afrika (Kenia, Oeganda, Malawi). JADORE SAFARIS biedt Nederlandstalige en/of Engelstalige begeleide individuele privé reizen. Van low budget met tent en kok tot decadente luxe reizen, of fiets- en boottochten tot zelfs ballonvluchten.

   Afrika is net zo beroemd onder safari-lovers als onder degenen die zich willen vermaken op het strand. De Indische Oceaan en het strand op Zanzibar zijn uitgegroeid tot ‘s werelds meest bezochte strandvakantiebestemmingen. Twee verschillende vakantieconcepten, totaal anders, maar die Jadore Safaris ook zeer goed weet te combineren.

   DE safari-bestemming bij uitstek is Tanzania, omdat je er voor het spotten van wilde dieren gewoon méér kwaliteit, kwantiteit en meer diversiteit vindt. Om alles zelf te gaan beleven kan je alvast eerst eens gaan kijken op de website of de regelmatige updates op Facebook bewonderen.

   Meer info op de website van Jadore Safaris.

     RECENSIES
   Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

    
     VIDEO VAN JADORE SAFARIS


    
    Informeer of boek bij JADORE SAFARIS     
      PRAKTISCHE INFO OVER JADORE SAFARIS

       +255 68901 1396 | +32 480 670 499
       https://www.jadoresafaris.be/  


    Aantal Kamers: 3
    Maximale Capaciteit: 6 personen

    Extra Faciliteiten :

    • Wifi beschikbaar
    • Avondmaal mogelijk
    • Kindvriendelijk
    • Huisdieren toegelaten (onder voorwaarden)
    • Zwembad aanwezig
    • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+32480670499)

       Koen en Katja

      LEDENVOORDEEL VOOR LEDEN BIJ LANDGENOTEN CLUB

    Wie lid is van de Bij Landgenoten Club in 2023 geniet bij JADORE SAFARIS van onderstaand exclusief voordeel. Door dit ledenvoordeel te verzilveren, win je direct je lidmaatschapsbijdrage terug.
     
    • € 100 korting bij het boeken van minimum een 5-daagse safari. Is deze in Tanzania, dan krijg je er nog een extra gratis overnachting met ontbijt er bovenop.
    Opgelet: kortingen zijn enkel geldig op het verblijf en niet op eventuele extra's (zoals maaltijden of dranken). Bovendien zijn kortingen niet cumuleerbaar met lopende promoties of speciale lastminute prijzen. Informeer je steeds bij de eigenaar voor de exacte modaliteiten. Vermeld je Bij Landgenoten Club lidmaatschapsnummer wanneer je contact opneemt met de eigenaar.
     
    Lid worden van de Bij Langenoten Club kan via deze link.


     
      FACEBOOK STREAM JADORE SAFARIS


     
      PLAN JE REIS NAAR JADORE SAFARIS

      TOERISTISCHE HIGHLIGHTS NABIJ JADORE SAFARIS

    1. Kilimanjaro: de Kilimanjaro-berg is onderdeel van het nationale park Kilimanjaro, wat vlakbij de plaats Moshi is gelegen. U kan deze beklimmen, aan de voet van de berg op game-walk gaan of zelfs door middel van een sportvliegtuigje er gewoon over vliegen. 
    2. Zanzibar: het kruideneiland, al vroeg in de geschiedenis kwam men naar Zanzibar om de kruiden nootmuskaat, peper, kruidnagel en kaneel te importeren.
    3. Serengeti: de oorspronkelijke bewoners ‘de Masaï’, noemen het niet voor niets ‘de plaats waar het land doorloopt in eindeloze vlakten’. Hier vind 1 van de 7 wereldwonderen plaats: de grote trek. 
    4. Ngorongoro krater: in het midden van de ruim twintig kilometer brede en zeshonderd meter diepe krater, ligt een zoutmeer wat veel diersoorten aantrekt.
    5. Tarangire: door het bijna drieduizend hectare tellende Trangire national park stroomt de gelijknamige rivier, waar veel dieren (vooral olifanten) hun stop maken.
    6. Lake Nakuru en Naivasha (Kenia): dit fascinerend stukje natuur ligt op 3u rijden ten Noorden van Nairobi en is het leefgebied van veel bijzondere diersoorten.
    7. Malawi: een eerder klein land waar elke bezoeker hartelijk welkom is en waar je kan genieten van schitterende natuur en veel dieren.
    8. U.W.E.C. in Oeganda: groot wild, nachtdieren, primaten, vogels, knaagdieren en reptielen in alle soorten en maten, ze zijn hier allemaal te zien.
    9. De Masaï-stam: vrijwel iedereen die naar Kenia of Tanzania gaat komt er mee in aanraking of hoort verhalen over de Masaï.
    10. Lake Natron: in de buurt van de grens van Kenia ligt een apart meer; een zoutmeer met soms een rood-oranje kleur in plaats van blauw zoals we gewend zijn.


     
      LIGGING VAN JADORE SAFARIS

    Adres: POBOX 454, Leganga Plot 1, Nelson Mandela Road, 23000 Usariver, Tanzania


     
      JADORE SAFARIS: FIETSBESTEMMING

    Fietsfan?
     
    JADORE SAFARIS is een ideale fietsbestemming. Je leest er alles over in ons thematisch e-magazine 'Fietsen bij Land- en Taalgenoten'.
     
    Ontdek de mooiste fietsroutes in de omgeving.


     
      WEERSVOORSPELLING VOOR JADORE SAFARIS


     
      LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN JADORE SAFARIS
    Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van JADORE SAFARIS boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
     
    Accommodatie
    Via
    Dienst
    Extra
    Tijdstip
    Recurring info
    Info
    Bevestiging
    We aren’t able to process your payment. Please, try again.
    Bedankt voor je Aanvraag!
    OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


     
    Informeer of boek bij JADORE SAFARIS