BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Europa > Portugal > Leiria

Jardim no Penhasco

Jardim no Penhasco - Logeren bij Landgenoten in Portugal

Jardim no Penhasco is een gloednieuwe villa in Portugese stijl met een fenomenaal modern interieur dat beschikt over alle denkbare comfort! Tussen São Martinho do Porto en Foz do Arelho, op een boogscheut van de oceaan, geniet je vanop deze klif of ‘penhasco’ van een waanzinnig uitzicht over de bossen en over het op 10km gelegen Caldas da Rainha.

De Portugese villa telt 3 luxueuze slaapkamers (6 gasten), 2 prachtige badkamers afgewerkt met Portugese tegels, een ruime woonkamer met vloerverwarming en pelletkachel voor de gezelligheid, een open keuken met alle moderne apparatuur – waaronder ook een vaatwas.

Verder is er een wasmachine, een droogkast, strijkgerei, Smart-tv met kabel, onbeperkte gratis WiFi, …

Voor de allerkleinsten voorzien we graag een gratis babybed, baby bedlinnen, eetgerei en kinderstoel.

De tuin telt verschillende terrassen, waaronder een overdekt terras om tot in de late uurtjes met volle teugen te genieten, evenals een zonnedeck langs het zwembad, vanwaar je makkelijk overzicht hebt op de prachtige omliggende natuur en het 30m² grote boventerras met een waanzinnig uitzicht over de bossen en over het op 10km gelegen Caldas da Rainha.

Parkeren doe je makkelijk met 3 auto’s op de afgesloten privéparking.

Alle linnen is inbegrepen. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Er zijn voldoende bad- en keukenhanddoeken. Ook strandlakens en badmatjes liggen klaar.

Om te verzekeren dat jullie verblijf vlekkeloos verloopt, zorgen Kristof & Frederik ervoor dat jullie bij aankomst persoonlijk worden verwelkomd. Ze zijn gedurende jullie hele verblijf telefonisch bereikbaar. Ook bij jullie vertrek zijn ze aanwezig om de sleutel opnieuw in ontvangst te nemen.

Meer info op de website van Jardim no Penhasco.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij JARDIM NO PENHASCO

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER JARDIM NO PENHASCO

     +351 915 050 023 | +32 494 884 897
     https://tinyurl.com/penhasco  


  Maximale Capaciteit: 6 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Avondmaal mogelijk
  • Kindvriendelijk
  • Zwembad aanwezig
  • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+351915050023)

     Kristof Van de Voorde & Frederik De Neve

    PLAN JE REIS NAAR JARDIM NO PENHASCO

    LIGGING VAN JARDIM NO PENHASCO

  Adres: Rua Cabeço dos Fornos 20B, 2500-716 Serra do Bouro, Portugal


   
    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN JARDIM NO PENHASCO
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van JARDIM NO PENHASCO boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij JARDIM NO PENHASCO