BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Kortingscode Fiets- en Wandelbeurs Gent

Fiets- en Wandelbeurs

De Fiets- en Wandelbeurs Gent vindt plaats op zaterdag 18 en zondag 19 februari 2023 in Flanders Expo, telkens van 10:00 tot 17:00.

De Fiets- en Wandelbeurs biedt een compleet programma voor fietsers en wandelaars. Alles wat je nodig hebt voor je volgende vakantie is er te vinden. En er is een boordevol programma van lezingen en workshops. Bovendien geeft een ticket ook toegang tot E-bike Challenge, hét e-bike-testevent van België. Twee events dus voor de prijs van één!

Duitsland is het themaland van de Fiets- en Wandelbeurs in 2023. Maar liefst 16 nationale parken en 16 UNESCO-biosfeerreservaten zijn er te vinden. De 300.000 kilometer aan wandelroutes en 76.000 kilometer aan fietsroutes liggen op jou te wachten.

Ongetwijfeld doe je hier de nodige inspiratie op voor je volgende wandel- of fietsvakantie. Op de Bij Landgenoten stand krijg je een gratis uitgedrukte versie van onze e-magazines Fietsen & Wandelen bij Land- en Taalgenoten, en kun je deelnemen aan een wedstrijd waarbij maar liefst 7 wandel- of fietsverblijven in het buitenland te winnen zijn.

Exact 9 accommodaties of organisaties die op ‘Bij Landgenoten’ te vinden zijn, zullen aanwezig zijn als exposant op de Fiets- en Wandelbeurs, in een Bij Landgenoten zone.

Tickets voor de beurs kosten normaal € 11. Omdat ‘Bij Landgenoten’ partner is van dit event, kunnen we € 4.50 euro korting aanbieden via deze link. Kinderen tot 12 jaar bezoeken de beurs gratis.

Meer informatie: