BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Promoties

Lastminute Maison d’hôtes de la Boissière

Nog even genieten van de laatste zomerweken? De gîte van Maison d’hôtes de la Boissière is nog beschikbaar vanaf 26/08/2023. Er geldt een verblijfsduur van minimum 3 nachten. Enkele B&B kamers zijn nog vrij voor één of meerdere nachten vanaf 04/09.

Maison d’hôtes de la Boissière is de ideale plek om te genieten in alle rust: chillen aan het zwembad, relaxen in de jacuzzi of al het moois ontdekken van wat de streek te bieden heeft. Mis de last minute kortingen niet!

Gelegen in Andillac, een idyllisch klein dorpje in het hartje van de Tarn, in Zuid-West Frankrijk, tussen Albi, Cordes sur Ciel en Gaillac, nodigen wij u uit om met volle teugen te genieten van een ontspannend verblijf, ver weg van de sleur en de stress van het dagelijkse leven. Of het nu in gezinsverband is, als koppel of met vrienden, om de streek te verkennen, om uit te rusten of voor een sportieve vakantie, voor enkele dagen of voor een langer verblijf, er is voor elk wat wils!

‘s Morgens word je verwend met een gevarieerd ontbijt. ‘s Avonds kan je mits reservatie aanschuiven aan de tafel voor een heerlijk seizoensgebonden menu met veel zorg bereid op basis van verse producten, bij voorkeur uit de streek.

Hou je van een authentiek stukje Frankrijk zonder massatoerisme? Dan ben je hier zeker en vast op het juiste adres!

Meer info op de website van Maison d’hôtes de La Boissière.


 
 Informeer of boek bij MAISON D'HÔTES DE LA BOISSIÈRE

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!