INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2022 is er – 84 pagina’s vakantietips bij land- en taalgenoten – Vraag je Exemplaar aan
   NIEUW: MET LANDGENOTEN – Nederlandstalig Begeleide Kleinschalige Rondreizen, Overal ter Wereld – Bezoek de Website
   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Le Flandrien Klaar voor Seizoen 2021

   Le Flandrien - Bédoin

   Het seizoen staat voor de deur. Ook al zijn momenteel de reisadviezen niet echt gunstig, toch merken Els, Marnik en Lou van Le Flandrien (Frankrijk, Provence) dat de plannen al aardig worden gesmeed om de langverwachte reis aan te vangen.

   De Provence-lovers zitten op het puntje van hun stoel tot het beslissende startschot wordt gegeven. En Marnik & Els kunnen niet wachten om al die blije gezichten terug te zien, want de winter was weer lang en de zomer veel te kort.

   Daarom, ga in de aanval, zet die zorgen even op kant, en boek alvast die reis naar het zonnige zuiden. Kom hier terecht in de vrije natuur, met veel ademruimte en geniet van een gezellig terras met maximale aandacht voor de opgelegde hygiënemaatregelen. In Le Flandrien heb je genoeg ruimte en kan je proeven van de gezonde dagverse producten. Wat denk je ervan om vitamientjes op te doen op het zalig dakterras van de dorpswoning, met prachtig uitzicht op de kale berg, de gerestaureerde kerk en het dorpsplein? Niks is leuker dan profiteren van de rust, en toch heb je alles binnen handbereik.

   Le Flandrien zorgt voor je dagelijkse behoeftes, een lichte lunch, een proteïnerijke maaltijd speciaal ontwikkeld voor de sportievelingen, een salade met een twist en eventueel bijpassend Belgisch speciaal biertje. En dit alles in een gezellig kader à la ‘fietsen in de jaren ’70’.

   Bij deze willen Marnik & Els ook graag veel sterkte wensen aan de getroffen collega’s. Het is voor iedereen een periode die ze graag snel willen vergeten.

   Alle info over het verblijf (dorpshuis), de B&B (kamers) en het restaurant kan je terugvinden op de website van Le Flandrien. Hieronder alvast enkele fotootjes om jullie te doen watertanden…


    
    Informeer of boek bij LE FLANDRIEN
     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!