TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Le Mas des Cigales: 5de Beste B&B van Frankrijk!

Le Mas des Cigales - Logeren bij Belgen in Frankrijk

Het was deze week ook NicePress niet ontgaan: volgens Tripadvisor is Le Mas des Cigales de 5de beste B&B van heel Frankrijk. Een prestatie waar eigenaren Stefaan Beirens & Véronique Van Vlierberghe uiteraard bijzonder fier op zijn.

Het artikel van Gwendal Chabas in NicePress is geschreven met de nodige trots: “Surplombant un éperon rocheux tombant à pic, Tourettes-sur-Loup, bourgade de 4.000 habitants, abrite l’une des meilleures chambres d’hôtes de France 2022.”

Zopas maakte Tripadvisor inderdaad de Top-25 van B&B’s in Frankrijk bekend. Het lijstje vind je hier terug.

Wie wenst te logeren in Le Mas des Cigales, wacht best niet te lang met een reservatie. De B&B is gelegen in de Alpes-Maritimes, in de luwte van de drukke kuststrook, mét zicht op zee, midden in het groen. Het is bovenal een karaktervolle Provençaalse mas die je onmiddellijk in de juiste stemming brengt, ongeacht de tijd van het jaar. Le Mas des Cigales is dan ook het hele jaar open.

Steden als Nice, Cagnes-sur-Mer, Antibes, Cannes, St. Paul de Vence, Grasse, Gourdon, Biot, enz. zijn binnen het halfuur bereikbaar.

De woning met 5 kamers ligt in een oude olijfboomgaard met een tuin vol lavendel en rozemarijn. Zuidgericht, dus een ganse dag zon een én prachtig zeezicht van op het terras aan het zwembad. Iedere kamer is uitgerust met kluis, TV, airco en bedlinnen met licht donsdeken.

Het zonovergoten zwembad is voor iedereen toegankelijk dankzij een rand rondom rond op 1.3 m diep, ook in het diepere gedeelte. Ook het tennisplein kan je helpen je conditie verder op peil te houden (rackets en ballen zijn aanwezig). Als je eerder een rustige activiteit wil, kan je genieten van een spel jeu de boules of wat ontstressen in de sauna en jacuzzi.

Meer info op de website van Le Mas des Cigales.


 
 Informeer of boek bij LE MAS DES CIGALES

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!