BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!
 VIP-PROFIEL

Europa > Frankrijk > Grand Est > Marne

Le Petit Château

9.2 /10 (1 recensie)

Le Petit Château - Logeren bij Landgenoten in Frankrijk

Le Petit Château is gelegen in Baye, een klein dorpje in het hart van de Champagne Ardennes met wijngaarden rondom het dorp. Eigenaren Annemieke & Kris zijn gepassioneerd door eten en hospitality. Kris is een chef-kok in hart en ziel en Annemieke is volledig gericht op gastvrijheid. Kris heeft tussen 1993 en 2017 verschillende restaurants opgericht en gerund (Klare wijn, Cuistot, Degustation..), die hoge erkenningen kregen in bekende gidsen zoals Gault Millau en Michelin Benelux. In 2008 stonden Kris en Frank Fol tijdens de Olympische Spelen in Peking in voor de gezonde maaltijden voor Belgische atleten.

In 2021 vonden Annemieke & Kris de ideale locatie om hun droom werkelijkheid te maken en hun eigen Maison d’Hôtes te realiseren, Le Petit Château, een oude residentie uit 1900. Met veel passie hebben ze de historische site gerestaureerd en gerenoveerd. Le Petit Chateau biedt 5 grote luxe kamers, waaronder een suite en een duplex toren, elke kamer met “en-suite” privétoilet en badkamer.

Le Petit Château heeft een prachtige eetkamer met open haard, een woonkamer, een bibliotheek en een eigen shop in de toren met lokale producten. Er is een groot terras waar je een hapje of een drankje kunt nuttigen en heerlijk kan ontspannen. Kris kookt en serveert alleen lokale en verse producten en natuurlijk zijn er de lokale champagnes om van te proeven en te genieten.

Op een paar kilometer afstand liggen de bekende champagnedorpen: Epernay (25km), Ay (28km), Hautvillers (30km), Montmirail (20km), Sézanne (15km), Vertus (24km), Reims (55km) of Château-Thierry (42km). Baye ligt in het centrum waardoor je de mooie dorpjes en historische centra kan ontdekken.

Heel dicht bij Baye kun je de beroemde champagnehuizen bezoeken. Annemieke & Kris helpen je graag bij het organiseren van bezoeken.

Meer info op de website van Le Petit Château.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij LE PETIT CHÂTEAU

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER LE PETIT CHÂTEAU

     +33 785 964 148 | +32 495 630 497
     https://www.lepetitchateau-baye.fr/  


  Aantal Kamers: 5
  Maximale Capaciteit: 14 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Avondmaal mogelijk
  • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+32495630497)

     Annemieke Kempers & Kris Wijnen

    FACEBOOK STREAM LE PETIT CHÂTEAU


   
    PLAN JE REIS NAAR LE PETIT CHÂTEAU

    TOERISTISCHE HIGHLIGHTS NABIJ LE PETIT CHÂTEAU


   
    LIGGING VAN LE PETIT CHÂTEAU

  Adres: Le Gros Chêne, 51270 Baye, Frankrijk


   
    WEERSVOORSPELLING VOOR LE PETIT CHÂTEAU


   
  Informeer of boek bij LE PETIT CHÂTEAU