TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Promoties

Le Petit Domaine de Touffailles: Fenomenale Promo

Le Petit Domaine de Touffailles - Logeren bij Taalgenoten in Frankrijk

PROMO! IN FRANKRIJKLe Petit Domaine de Touffailles, een kleinschalig en kindvriendelijk domaine in het ‘Toscane van Frankrijk’ (Tarn-et-Garonne) heeft nog maar enkele vrije plekjes tijdens het seizoen 2024. Martijn en Rommie geven aan alle bezoekers van Bij Landgenoten een korting van 20% op alle nog resterende vrije plekjes voor dit seizoen, mits vermelding van ‘promo Bij Landgenoten’ bij boeking. Deze aanbieding geldt voor boekingen gedaan vóór 15 juni 2024.

Zoek je nog een bijzonder plekje voor een heerlijke, ontspannen vakantie? Aan de rand van het lieflijke Franse dorpje Touffailles, in de Tarn-et-Garonne, een prachtige glooiende streek met zonnebloemvelden bevindt zich Le Petit Domaine de Touffailles. Een mooi, klein, kindvriendelijk vakantiedomein met vier sfeervolle Franse vakantiehuizen, een studio, een omheind zwembad (verwarmd) en genoeg te ontdekken voor de kinderen. Hier kun je samen of met je gezin, met familie of vrienden heerlijke vakantie vieren!

Le Petit Domaine is een echt kindvriendelijk vakantiedomein met aandacht voor kinderwensen. Zo is er naast het zwembad, een trampoline, een tafeltennis- en voetbaltafel, een speeltoestel met schommel, een glijbaan en een zandbak. Ook een babyzwembadje en spelletjes ontbreken niet! Volop speelmogelijkheden voor kinderen van alle leeftijden dus!

Buiten de schoolvakanties ontvangt Le Petit Domaine veel jonge gezinnen! De vakantiehuizen en het domaine zijn er dan ook helemaal op ingesteld. Er is genoeg te doen in de omgeving. Vanaf het domein wandel en fiets je zo het bos en de valleien in en kom je langs prachtige zonnebloem- en wijnvelden. Wist je dat dit gebied ook wel het Toscane van Frankrijk wordt genoemd?! Ook is er in de omgeving veel waterpret te vinden in meertjes en rivieren en kun je genieten van prachtige oude bastides (dorpjes) en hele fijne (avond)markten. Of samen met de kinderen een keertje naar een kasteel, een klim-, water- of pretpark, mogelijkheden genoeg!

En wat trouwens super fijn is? De bakker zit onderaan de straat, dus lopend met het stokbrood onder de arm weer terug!

Beschikbaarheid

O.a. nog vrij door annulering: de volledige, luxe gîte La Grange (5 pers.) van 1 tot 8 juni en 15 tot 22 juni.  Check de volledige beschikbaarheid rechtstreeks op de website van Le Petit Domaine de Touffailles.

De nieuwe studio voor 2 personen is deze zomer ook beschikbaar en wordt verhuurd vanaf 2 nachten.

De gîtes worden per week verhuurd. Le Petit Domaine de Touffailles is geopend van april t.e.m. oktober.

Voel je welkom en geniet van het prachtige Zuid-Frankrijk!


 
 Informeer of boek bij LE PETIT DOMAINE DE TOUFFAILLES

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!