INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer

   Aankomstdatum

   Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)   (*) Verplicht veld

   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Le Repos Coquelicot: Nieuwe Website

   Het is reeds 7 jaar geleden dat Luc en AnneMarie de deuren van hun B&B Le Repos Coquelicot openden. Het bracht hartverwarmende ontmoetingen, nieuwe vriendschappen, zalige gesprekken, veel vreugde en heerlijk veel voldoening. Tijd voor een feestelijke bekroning van deze 7 voorbije jaren! Dankzij de creativiteit en de gewaardeerde inbreng van hun zoon kunnen ze je met superveel trots een prachtige, nieuwe website aanbieden.

   We nodigen je uit om als eerste alvast wat sfeer op te snuiven door deze link te volgen. Nu nog virtueel, maar Luc en AnneMarie hopen je van ganser harte vanaf de lente weer te mogen ontvangen in deze vertrouwde plek.

   Le Repos Coquelicot ligt op 7 km van Vézelay, in het hart van Bourgondië, in het dorpje Montillot. De drie nieuwe kamers zijn ingericht rond de kleur van kristallen: rozenkwarts, amethist en celestien. Elke kamer heeft een eigen badkamer met toilet, lavabo en inloopdouche.

   Het huis behoort tot het historisch erfgoed van Vézelay. De verbouwingen zijn dan ook onder strikte voorwaarden verlopen. Volgens de overlevering zou dit huis ooit aan de tempeliers behoord hebben en was het voor hen een ontmoetingsplaats.

   Bijzonder detail : achter Le Repos Coquelicot loopt de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Je kan van hieruit een stukje van deze wandelweg lopen tot in Vézelay!