INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2022 is er – 84 pagina’s vakantietips bij land- en taalgenoten – Vraag je Exemplaar aan
   NIEUW: MET LANDGENOTEN – Nederlandstalig Begeleide Kleinschalige Rondreizen, Overal ter Wereld – Bezoek de Website

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Les Mirandes Trekt Aandacht Franse Pers

   Op de voorpagina van de Franse krant Charente Libre prijkte gisteren niemand minder dan Olivier Demessemakers van Les Mirandes – de authentieke manoir die een adembenemend zicht biedt over de vallei en het lager gelegen Montmoreau, een charmant Frans dorpje, gelegen in de zuidelijke Charente, op de grens met de Dordogne en de Gironde, in het hart van de regio Nouvelle-Aquitaine.

   De krant kopt: “Suivez le guide, il est belge et fou de Charente”. Het artikel – dat je hieronder overigens integraal kunt lezen – vertelt o.m. hoe Olivier en Tinne enkele jaren geleden in de regio belandden en hoe hun eigenzinnige aanpak het hart van heel wat reizigers op zoek naar rust en lekker eten weet te stelen. Vooral de ‘balades gourmandes’ die Olivier in de regio organiseert, trok de aandacht van journalist Julien Caumon.

   Zoals hij het in zijn inleiding beeldend beschrijft: “Tout comme dans un album d’Astérix, il existe un petit coin de France où une tribu belge d’irréductibles épicuriens fait redécouvrir les charmes de la Charente aux touristes de passage.”

   Les Mirandes is effectief de ideale uitvalsbasis voor levensgenieters, of je nu houdt van de wijngaarden, de rijke gastronomie, de charmante dorpjes en hun markten of gewoon de rust, de natuur, het goede weer en de gastvrijheid.

   In Les Mirandes kan je vertoeven bij het zonnige zwembad, een partijtje ‘jeu de boules’ spelen in de boomgaard, genieten van een aperitiefje in de bar, lounge of op het terras en van een lekker diner, waar terroir, versheid en kwaliteit centraal staan.

   Les Mirandes beschikt over 4 karaktervolle kamers, in de unieke stijl van het majestueuze manoir. Op Les Mirandes zijn tevens 3 gîtes beschikbaar, waar je geheel onafhankelijk van je vakantie kunt genieten.

   Meer info op de website van Les Mirandes.

   Informeer of boek bij LES MIRANDES


    

   TIP !
   Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!